Özdilek

Güncel

Dünya Kadın Hakları Günü’nde Başkan Hürriyet’e ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Dünya Kadın Hakları Günü’nde ziyaretine gelen Genel-İş Sendikası ve Tüm Bel Sen Kocaeli şube başkan ve yöneticilerini makamında ağırladı

6 Aralık 2022 Saat: 12:37
Dünya Kadın Hakları Günü’nde Başkan Hürriyet’e ziyaret
Dünya Kadın Hakları Günü’nde Başkan Hürriyet’e ziyaret

Dünya Kadın Hakları Günü’nde Başkan Hürriyet’e ziyaret

Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, Tüm Bel Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş ve Tüm Bel Sen Kocaeli Şube Sekreteri Selim Eren, 5 Aralık 1934'te “Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı” veren yasanın kabul edilmesiyle ülkemizde her yıl kutlanan “Kadın Hakları Günü”nde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti.

 Kadınlara her alanda destek

Sendika başkanları Başkan Hürriyet’in Kadın Hakları Günü’nü kutlayarak, kadının her alandaki eşitlik mücadelesine destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Vedat Küçük ve Erdal Karakuş, belediye ile sendikalar arasında yapılan sözleşmelerde kadınlara ve kadın haklarına olan duyarlılığından ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

 Atatürk’ün yolundan gidiyoruz

Ziyaretlerinden ötürü sendika başkanlarına teşekkür eden Başkan Hürriyet, kadınların toplum içerisindeki yerini güçlendiren, onlara seçme ve seçilme hakkı tanıyan, hayatın her alanında eşit yaşamalarını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda gittiklerini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat