Özdilek

Siyaset

Dumlu,Seçimleri Değerlendirdi

CHP Belediye Başkan aday adayı Turan Dumlu Gölcük seçimlerini değerlendirdi Dumlu „ Bana bir yıldır hem partimden hem halkımızdan baskı vardı dedi.

13 Eylül 2013 Saat: 12:25
Dumlu,Seçimleri Değerlendirdi
Dumlu,Seçimleri Değerlendirdi
CHP Belediye Başkan aday adayı Turan Dumlu Yeni Gölcük’e konuştu. Dumlu „ Bana bir yıldır hem partimden hem halkımızdan baskı vardı. Ben de bu istekler üzerine aday oldum. Ben görevimi yaptım. Aday olmasaydım , CHP’de seçimi kaybedecek olsaydı beni suçlayacak (Senin yüzünden kaybettik) diyeceklerdi. Top benden çıktı. Belediye Başkan adayını bundan sonra delegeler ya da genel merkezimiz belirleyecek.“
 
CHP Belediye Başkan aday adayı Turan Dumlu Bundan sonra topun kendisinden çıktığını delege ve üyelerde olduğunu belirti. Dumlu “Benim için yerel seçim kazanılmıştır”dedi.
BASKI ÇOK FAZLAYDI
CHP'den Belediye başkanı adaylığı için parti içinden ve halktan çok baskı gördüğünü belirten Turan Dumlu “Yaklaşık bir yıldır aday olmam konusunda baskı vardı. CHP'ye ve halka karşı yükümlülüğüm vardı. Ben görevimi yerine getirdim. Aday olduğumu açıkladım. Aday olduğumu açıklamasaydım. CHP seçimi kaybederse senin yüzünden kaybettik diyen çok olacaktı. Ben adaylığımı açıkladım. Top artık Delege ve üyelerde. Top benden çıktı”dedi.

SEÇİM BİTTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
CHP belediye başkan aday adayı Turan Dumlu kendisinin aday gösterilmesi durumunda seçimin bittiğini vurguladı. Dumlu “Ben şuan sahalarda değilim ama binlerce kişi benim için sahalarda çalışıyor. Beni tanıyan tanımayan, partili ve partisiz herkes benim seçimi almam için çalışmalar yapıyor. Bir eylül itibari ile bende sahalara ineceğim. Sahaya inince çok daha farklı olacak. Benim için yerel seçim kazanılmıştır. Ben seçim bitti diye düşünüyorum”dedi.

PARTİLİ KARAR VERECEK
Genel merkezin adaylar konusunda açıklama yapmasını         beklediğini söyleyen Dumlu “genel merkezin açıklamasını bekliyorum. Ön seçime de hazırım. Ön seçimi ye delegelerle yapılacak Ya da üyelerle. Kimin aday olması gerektiğine karar verecekler. Delege ve üyelerin vereceği karara saygılıyım. Beni tercih ederlerse Gölcük belediyesini almak için çalışacağız”dedi.

Kaynak Yeni Gölcük Gazetesi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat