Özdilek

Güncel

Düğün salonunun çatısından atlayarak intihar etti

Derince’ye Kayseri’den çalışmaya gelen 24 yaşındaki Serkan Sarı isimli genç düğün salonunun çatısından atlayarak intihar etti.

30 Eylül 2014 Saat: 13:56
Düğün salonunun çatısından atlayarak intihar etti
Düğün salonunun çatısından atlayarak intihar etti

Olay, Derince Deniz Mahallesinde meydana geldi. Aslen Kayserili olduğu öğrenilen Hasan ve Hürü çiftinin çocuklarından Serkan Sarı isimli 24 yaşındaki genç, Derince Eski Yol mevkiinde bulunan Çatı Düğün Salonunun çatısına çıkarak, kendisini boşluğa bıraktı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Çevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine kısa sürede 112 ve polis ekipleri geldi. Ağır yaralı olan ve olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, hemen ambulansa alınarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Burada Sarı’ya yapılan tüm müdahaleler sonuçsuz kalarak kurtarılamadı. Kendisini gece geç saatlerde düğün salonunun çatısından aşağı bırakan Sarı’nın, 1 yıl önce evlendiği öğrenildi.

KAYSERİ’YE GÖNDERİLDİ

Ailesini ve eski eşini Kayseri’de bırakarak ilimize bir firmada işçi olarak çalışmaya gelen ve arkadaşları ile kalan gencin intihar nedeni bir sır olarak kalsada, bir sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait hesabında yapmış olduğu paylaşımlardan bir süredir bunalımda olduğu anlaşıldı. En son 26 Eylülde ilişki durumunu boşandı olarak değiştirdiği öğrenilen Sarı’nın cansız bedeni, sabah saatlerinde hastane morgunda yapılan otopsi sonrası, yakınlarına teslim edilerek toprağa verilmek üzere Kayseri iline götürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat