Özdilek

Siyaset

DSP'Lİ GÜRPINAR, CHP'NİN KALEMİNİ KIRDI

DSP Kocaeli İl Başkanı Av. Selman Gürpınar yaklaşan kongre süreciyle ilgil basına bilgi verdi. Güncel konuları da değerlendiren Gürpınar, CHP'yi sert bir dille eleştirdi.

29 Ocak 2013 Saat: 17:31
DSP'Lİ GÜRPINAR, CHP'NİN KALEMİNİ KIRDI
DSP'Lİ GÜRPINAR, CHP'NİN KALEMİNİ KIRDI

DSP Kocaeli İl Başkanı Av.Selman Gürpınar, yönetim kurulu toplantısında yaptığı açıklamada “Gün geçmiyor ki Türkiye'de gündem değişmesin. Tabii bu değişimler Türk milletinin lehine olmuyor. Dedelerimizin, atalarımızın kurduğu parti, Türk milliyetçiliğini ‘ırkçılık’ olarak görürken Kürt milliyetçiliği solculuk olmuş. Mustafa Kemal'in ilkeleri bir kenara atılmış, Atatürk dahi ırkçı olarak nitelendirilmiş” dedi.

CHP'nin ilkelerinden uzaklaştığını dile getiren Gürpınar, “Milliyetçilik milli müdafaa hali içinde Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı bir direnç mekanizmasıdır. CHP'nin milliyetçiliği ırkçılık olarak görmesi 6 okundan birini yok etmesine neden olmuştur. CHP kirlenmiş siyasete ayak uydurarak Mustafa Kemal Atatürk'ün kalemini de kırmak üzeredir. Biz bu siyasete ayak uydurmayacağız. Bu nedenle de CHP'nin kalemini kırıyoruz" diyerek elinde bulundurduğu kurşun kalemi kırdı.

Türkiye'de yaşayan herkesin Türk olduğunu dile getiren Gürpınar, “Biz görüş olarak her zaman Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda ilerleyeceğiz" dedi. 3 ilçede seçim tarihlerinin belirlendiğini vurgulayan Gürpınar, “10 Şubat Pazar günü Derince İlçe binamızda yapacağımız olağan kurul ile startımızı vereceğiz. Bunu 16 Şubat İzmit ve 17 Şubat Körfez ilçe kurultaylarımız takip edecek” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat