Özdilek

Siyaset

DSP, hem bayramlaştı hem eleştirdi

DSP’liler bayramın ikinci günü düzenlediği parti içi bayramlaşma programında bir araya gelerek genel ülke sorunlarına değindi. Hükümetin tezkeresi eleştiri oklarına hedef oldu.

5 Ekim 2014 Saat: 16:38
DSP, hem bayramlaştı hem eleştirdi
DSP, hem bayramlaştı hem eleştirdi

DSP İl Başkanı Hayati Özeren’in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine; İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, Sivil İnsiyatif Platformu Sözcüsü Bahri Odabaş, Mahalle Afet Gönüllüleri Temsilcisi Celal Kara, Kocaeli Turizm Derneği Temsilcisi Soner Kılıç, ÇEKÜL vakfı Kocaeli Temsilcisi Numan Gülşah, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katılım gösterdi.

DSP İl Başkanı Hayati Özeren; “Biz bayramı huzur içinde geçiremiyoruz. Son olarak açıklanan yurtdışı tezkeresi açıkça gösteriyor ki; Türkiye bu savaşın bir fiili olma yolunda ilerliyor. Ülkeyi bölmeye yönelik gerçekleşen bu saldırıya izleyici kalamıyoruz. Bir an önce savaş belasından kurutularak rahat bir nefes almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat