Özdilek

Siyaset

DSP’de bir istifa, iki başvuru

Demokratik Sol Parti’de seçim çalışmaları hız kazanırken, DSP Derince İlçe Başkanı Murat Zorlu Sönmez ve DSP İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Keskin milletvekili aday adaylık başvurusu yaptı

21 Şubat 2015 Saat: 12:56
DSP’de bir istifa, iki başvuru
DSP’de bir istifa, iki başvuru

DSP il binasında gerçekleşen başvuruda Recep Keskin, il yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek DSP Kocaeli Milletvekili aday adaylığı başvuru dosyasını il başkanı Hayati Özzeren’e teslim etti. Keskin, “Türkiye’nin AKP karanlığından kurtulması için DSP’ye ihtiyaç var. Partinin dürüstlüğünden kuşkum olmadığı için adaylık başvurumu teslim ediyorum” dedi.

“CESARETLİ  İNSANLARA İHTİYAÇ VAR

DSP Derince İlçe eski Başkanı Murat Zorlu Sönmez de yaptığı kısa ko0nuşmasında, “ Türkiye’nin siyasi konjöktöründe cesaretli insanlara ihtiyaç olduğu için Demokratik Sol Parti’den Kocaeli Milletvekilliği için aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Biz dava için işimizi, eşimizi, çocuklarımızı bir kenara bırakı,p daha iyi bir gelecek için mücadele etmeye hazırız” ifadelerini kullandı. 

 

MURAT ZORLUSÖNMEZ KİMDİR ?

Derince Lisesi mezunu.2009-2011yılları arasında DSP Derince İlçe Başkanlığı yaptı. Evli ve 2 çocuk babası. Gümrük komisyonculuğu yapan Sönmez, Halen açık öğretim fakültesinde öğrenim görmekte.

 

RECEP KESKİN KİMDİR ?

1959 doğumlu olan Recep Keskin, evli 3 çocuk babası. İzmit Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun oldu. 2000-2002 yılları arasında da Demokratik Sol Parti’de il yönetiminde bulunmuştu. Keskin,  Gölcük Tersanesi’nden emekli oldu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat