Özdilek

Güncel

Dr. Ali Yeşildal, TRT Genel Müdürlüğü’ne aday

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal, TRT Genel Müdürlüğü’ne aday oldu.

9 Ekim 2014 Saat: 09:58
Dr. Ali Yeşildal, TRT Genel Müdürlüğü’ne aday
Dr. Ali Yeşildal, TRT Genel Müdürlüğü’ne aday

İbrahim Şahin'in Samsun Valisi olmasıyla boşalan TRT Genel Müdürlüğü makamına getirilecek yeni ismin belirlenmesi için Radyo Televizyon Üst Kurulu adayların saat 18.00'a kadar başvurmalarını istedi.

 

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun ile 2954 Sayılı Radyo ve Televizyon Kanunu'nun amir hükümleri gereğince, 19 Eylül 2014 tarihinde boşalan TRT Genel Müdürlüğüne aday olmak isteyenler için tanınan başvuru süresinin saat 18.00'de sona erdiği bildirildi.

 

 

DR. ALİ YEŞİLDAL DA ADAYLAR ARASINDA

TRT Genel Müdürlüğüne adaylık için 20 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında Üst Kurul'a yapılan başvurularla ilgili incelemelerin tamamlanmasının ardından, Üst Kurul tarafından Bakanlar Kuruluna teklif edilmek üzere üç adayın belirleneceği kaydedildi. TRT Genel Müdürlüğü için 39 kişi başvururken adaylar arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal'ın da adı var.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat