Özdilek

Siyaset

DP GEBZE’DE DEPREM ETKİSİ

DP İl Başkanlığının teklifi üzerine Genel Merkez tarafından görevden alınan Demokrat Parti ilçe Başkanı Rüstem Keskin, Nefes gazetesine açıklamalarda bulundu.

28 Mayıs 2013 Saat: 18:18
DP GEBZE’DE DEPREM ETKİSİ
DP GEBZE’DE DEPREM ETKİSİ

Kendisinin inançlı, kararlı ve fedakar bir partili olduğunu  dile getirerek, kararı haksız, hukuksuz, gerekçeleri olmayan bir karar olarak nitelendirdi. Keskin, yargıya başvuracağını açıkladı. Beraberinde Teşkilat Başkanı  Mehmet Salih Akgün  ve  eski  MYK üyesi H. İbrahim Şahinler  ile nefesi  ziyaret eden Keskin, il kongresi toplanması için imza kampanyası sürdürdükleri, parti binasının satışına karşı çıktıkları ve il çapında parti örgütünün çalıştırılmadığını ifade ettikleri için  görevden alındığını ifade ederek, eleştirilerde bulundu.

NEDEN GÖREVDEN ALDILAR?

 Keskin, görevden alınma kararının kendisine iletme nezaket ve cesaretinin dahi gösterilmeğini ifade ederek,”İl başkanlığı cep telefonuma mesaj atarak, parti binasını teslim etmemi istedi. İşin ilginç yapı, hitabında bile Sayın Rüstem Ünlü diyerek soyadımı bile ifade edemeyecek kadar öfke ve yanlış içinde hareket etti” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat