Özdilek

Spor

DOSTUM Bisiklet Takımı Akçadağ kürsüsünde

Bursa'da İnegöl Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan DOSTUM Bisiklet Takımı, katıldığı müsabakalarda aldığı derecelerle adından söz ettiriyor.BURSA (İGFA) - Bünyesinde yer alan tüm branşlarda iddialı performanslar ortaya koyan ve ...

27 Haziran 2022 Saat: 15:05
DOSTUM Bisiklet Takımı Akçadağ kürsüsünde
DOSTUM Bisiklet Takımı Akçadağ kürsüsünde

Bursa'da İnegöl Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan DOSTUM Bisiklet Takımı, katıldığı müsabakalarda aldığı derecelerle adından söz ettiriyor.

BURSA (İGFA) - Bünyesinde yer alan tüm branşlarda iddialı performanslar ortaya koyan ve adından söz ettiren İnegöl Belediye Spor Kulübü, bisiklette de aldığı dereceler ve ortaya koyduğu başarılarla göz dolduruyor.

Son olarak Malatya’da düzenlenen Uluslararası Akçadağ Levent Vadisi MTB CUP Yarışında, DOSTUM bisiklet takımı Genç Kızlar kategorisinde yarışan Aydan Güleç 1’inci olurken, U17 kategorisinde mücadele eden Furkan Çamlıdere ise 3’üncü olarak yarışmayı tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat