Özdilek

Siyaset

Dost Birliği Milletvekili adayları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Kutlamada Smirnenski, Vetovo, Semerdjievo ve Krivnq  köylerinden 200 den fazla kadın vardı. Etkinliğe Milletvekili adaylarımız Sevgyul Myuymyun, Bülent Hasanov, Zeki Ismail, Zühtü Kalit, Ayfer Alieva, Samet Yumerov,Tezğül Nebieva Müjgen

7 Mart 2017 Saat: 22:49
Dost Birliği Milletvekili adayları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı
Dost Birliği Milletvekili adayları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Kutlamada Smirnenski, Vetovo, Semerdjievo ve Krivnq  köylerinden 200 den fazla kadın vardı.

Etkinliğe Milletvekili adaylarımız Sevgyul Myuymyun, Bülent Hasanov, Zeki Ismail, Zühtü Kalit, Ayfer Alieva, Samet Yumerov,Tezğül Nebieva Müjgen Ahmedova ve Bülent İdirizov katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe yönelik DOST BİRLİĞİNİN yaptığı bu organızasyonda Milletvekili adaylarımız liste sırasıyla Sevgyul Myuymyun, Bülent Hasanov, Zeki İsmailov, Zühtü Kalit kendilerini tanıtan bir konuşmadan sonra DOST BİRLİĞİNİN hedef ve amaçlarını seçmenlere anlattı.

Kutlamada DOST BİRLİĞİ marşı ve Rusçuk Bölgesine has olan’’ Tuna Nehri Akmam diyor’’ türküsü seslendirildi. Etkinliğin sonunda DOST BİRLİGİ yazısı ile bir pasta kesildi ve tüm konuklara dağıtıldı.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat