Özdilek

Kültür/Sanat

Dört yeni Bilgi Evi daha açılıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evlerine yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Halen İzmit Akçakoca, Derince Mehmet Akif, Darıca Kazım Karabekir, Başiskele İbn-i Sina, Diliskelesi Sezai Karakoç ve Dilovası Mimar Sinan Bilgi Evleri ile eğitime destek veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın bayramdan önce dört yeni bilgi evini daha hizmete açacak.

Yeni Bilgi Evleri, Karamürsel, Gölcük, Tavşantepe Kireçocakları ve Derince Çenedağ mevkiinde hizmet verecek. Bilgi Evleri’ndeki çevre düzenlemesi ve iç dizayn çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

Kireç Ocakları Bilgi  Evi

Hizmete girecek olan Bilgi Evleri arasında en dikkat çekici olanı ise Tavşantepe Kireçocakları olacak. Söz konusu Bilgi Evi, Büyükşehir Belediyesi’nin Roman açılımı çerçevesinde hayata geçirilecek. Bölgede yaşayan çok sayıda Roman vatandaş buradaki Bilgi Evi’nden en iyi şekilde yararlanabilecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyete geçirdiği Bilgi Evleri, özellikle öğrencilere yönelik önemli katkı sağlıyor. Okullarının ardından Bilgi Evi’ne gelen öğrenciler burada uzman eğitmenler tarafından karşılanıyor. Eğitmenleriyle günü değerlendiren öğrenciler daha sonra ödevlerini yapmaya başlıyor. Temiz, konforlu ve güvenli bir ortamda çalışan çocukların bu durumu ise en çok ailelerini memnun ediyor. Öğrenciler araştırma ve performans ödevlerini ise burada bulunan internet bölümünde gerçekleştiriyor. Öğrenciler ödev çıktılarını ise ücretsiz alıy

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat