Özdilek

Aşayiş

Dört çocuk babası intihar etti

SP Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel'in Gebze Gaziler mahallesi yönetim kurulu üyesi olan amcası Sadullah Türel, evinin çatısına çıkarak intihar etti.

29 Mayıs 2017 Saat: 16:10
Dört çocuk babası intihar etti
Dört çocuk babası intihar etti

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel'in Gebze Gaziler mahallesi yönetim kurulu üyesi  olan amcası Sadullah Türel, İddialara göre  gece sahur yemeğini yedikten sonra sabah namazını kılarak yattı. Yattıktan bir süre sonra yatağından kalkan Sadullah Türel, evinin çatısına çıkarak intihar etti. Evli ve 4 çocuk sahibi olan Sadullah Türel'in Belediyenin Mezarlıklar Müdürlüğünde çalıştığı ve çevresi tarafından çok sevilen ve saygı duyulan biri olarak bilindiği öğrenildi. Çalışma arkadaşları ve ailesi Sadullah Türel’in intiharına herhangi bir anlam veremezken,  yapılan adli işlemler sonrası  Türel’in cenazesi  Karamürsel Kızderbent köyünde toprağa verildi.Polis olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat