Özdilek

Ekonomi

Dolphin AVM yeni konsept ile devam edecek

Erdem Grubu bünyesinden çıkarak Metin Özdemir’in sahibi olduğu Anka Alışveriş Merkezi A.Ş. tarafından satın alınan Dolphin AVM, Haziran ayında yeni konsepti ile hizmete devam edecek.

15 Ocak 2015 Saat: 17:41
Dolphin AVM yeni konsept ile devam edecek
Dolphin AVM yeni konsept ile devam edecek

Erdem Grubu bünyesinde yaklaşık 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Kocaeli’nin en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan ve kente yepyeni bir alışveriş kültürü getiren Dolphin Alışveriş Merkezi bundan böyle Ankaralı Anka Alışveriş Merkezi A.Ş. tarafından yönetilecek. Önümüzdeki hafta mimarı çalışmalarına başlayacak olan Dolphin AVM’nin satıldığı ile ilgili basın açıklamasını ise AVM Müdürü Barış Şakar, Hukuk Müşaviri Av. M. Ersin Zaralıoğlu ve yönetim şirketi görevlisi Mesut Malkoç yaptı.

 

“PERSONEL AYNI”

Dolphin AVM’nin yeni sahiplerinin trafik nedeniyle katılamadığı açıklamayı AVM Müdürü Şakar yaptı. AVM Müdürlüğünü 1 yıldır yürüten Barış Şakar, “Erdem A.Ş. enerji ve inşaat yatırımlarına ağırlık verdiği ve buradaki  yatırımlarına zaman ayıramadıkları için Dolphin AVM’nin satışını Ankaralı Anka Alışveriş Merkezi A.Ş.’ye yaptığını açıkladı. Bu satışla hiçbir değişiklik olmayacak, sistem aynı. Personel ve yönetim aynı olacak. Yine aynı mevcut taşeron firmalarla yola devam edeceğiz” dedi.

 

YENİ MARKALAR

Şakar, “Bu satışta alan da satan da memnun. Haziran ayında hiçbir aksaklık yaşanmadan yeni iç ve dış mimarisi ile büyük bir tadilat yapılacak. 6 bin 500 metrekare alan üzerinde aylık 350 ile 380 bin ziyaretçinin olduğu AVM’de 47 kiracımız var. Dolphin Alışveriş Merkezi, on yıldır sadece çevre illerden gelenleri de kendine çekmektedir. Dolphin AVM hastane olacak haberleri doğru değil. AVM’nin yeni sahibi Metin Özdemir Haziran ayında hizmete devam edecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat