Özdilek

Ekonomi

Dolandırıcılara itibar etmeyin!

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Kocaeli Destekleme Derneği, KOBİ’leri ve esnafları dolandırıcılık tuzaklarına karşı uyardı.

6 Ağustos 2014 Saat: 17:03
Dolandırıcılara itibar etmeyin!
Dolandırıcılara itibar etmeyin!

Antalya’da vatandaşların ticari hayallerine göz diken dolandırıcıların, Küçük Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) ismini kullanıp binlerce liralık vurgun yapmasının ardından TOSYÖV Kocaeli Destekleme Derneği yazılı bir açıklama yaparak, ilimizdeki KOBİ’leri uyardı. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Saray, KOSGEB destekleri için tek yetkili kurumun yine KOSGEB il müdürlükleri olduğunun altı çizildi. Saray açıklamasında şu detaylara yer verdi, “Değerli KOBİ’lerimiz, Antalya ilimizde patlak veren ve ulusal birçok medyanın gündemine taşıdığı dolandırıcılık haberleri sonrasında bazı hatırlatmaları yapmayı uygun gördük. TOSYÖV derneği gibi Kocaeli’nde bulunan birçok Sivil Toplum Örgütü başta olmak üzere, odalarımızın ve bazı kurumlarında etkinlikleriyle KOSGEB kredileri anlatılmakta, yararlanmaları için KOBİ’lerimiz teşvik edilmektedir. Yapılan tüm faaliyetler, KOSGEB il müdürlerimizin bizzat kendilerinin veyahut uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirmektedir. Amacımız, KOBİ’lerin güçlendirilmesi, sürekliliklerinin sağlanması ve geliştirilmesi ayrıca yeni KOBİ’lerin kazandırılmasıdır. Özellikle altını çizmek isteriz ki, adından anlaşılacağı gibi KOSGEB desteklerinin karar mercileri yine aynı kurumum müdürlükleridir. Sizlere gelen ‘KOSGEB ile anlaşmalı destek veriyoruz’ telefonlarına itibar etmeyiniz, kanmayınız. Küçük Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın KOBİ’lerimize sağladığı bütün hibe ve krediler için en doğru bilgilere ilimizde İzmit ve Çayırova sınırlarında bulunan iki il müdürlüğünden ulaşabileceğinizi aktarır, bu bilgiler doğrultusunda Antalyalı KOBİ’lerimize ve girişimcilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Aynı mağduriyetlerin bölgemizde de yaşanması hususunda tüm KOBİ’lerimizi uyarmaktayız.” dedi. Aynı zamanda TOSYÖV, KOSGEB il müdürlüklerinin ulaşım ve iletişim bilgilerini de paylaştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat