Özdilek

Güncel

Dokümantasyon Merkezi’nde Basın Onur Günü kutlandı

16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle Kocaeli Dokümantasyon Merkezi’nde söyleşi düzenlendi. Söyleşide kentimizin etkili kalemleri Basın Onur Günü’nü anlattılar.

14 Ocak 2015 Saat: 17:37
Dokümantasyon Merkezi’nde Basın Onur Günü kutlandı
Dokümantasyon Merkezi’nde Basın Onur Günü kutlandı

16 Ocak Basın Onur Günü, bu yıl Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından tarihi Av Köşk’ünde büyük katılımla kutlanacak. Basın Onur Günü münasebetiyle Kocaeli Dokümantasyon Merkezi tarafından merkez binasında söyleşi düzenlendi. Söyleşide Şakir Balkı, Tacettin Değer, Cemal Turgay, Sami Girgin ve Savaş Poyraz 16 Ocak Basın Onur Günü’nü anlattılar.

 

“ATATÜRK GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ”

Kocaeli Dokümantasyon Merkezi Başkanı Müzeyyen Ünal, “Gazi Mustafa Kemal Paşa 14 Ocak 1923 tarihinde uzunca sürecek bir yurt gezisine çıkmıştır. Gezinin başlıca amacı Türk ordusunun durumunu görmek hem de halkla bir araya gelmektir. Atatürk, İzmit Kasr-ı Hümayunda İstanbul’dan gelen gazetecilerle bir araya geldi. Yapılan bu görüşmeye o dönemden bu döneme ışık tutan bir çok isim katıldı. Atatürk ilk defa burada yönetim şeklinin cumhuriyet olacağını dile getirmiştir. Bu durum bizim ilimiz için çok önemlidir”dedi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat