Ekonomi

Doğan'ın bisikletleri bit pazarına düştü bile

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın öğrencilere dağıttığı bisikletlerden birkaçı çoktan bit pazarına düştü bile

29 Ocak 2014 Saat: 13:27
Doğan'ın bisikletleri bit pazarına düştü bile
Doğan'ın bisikletleri bit pazarına düştü bile
İzmit Belediye'sinin AKP'li Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Avrupa' ya özenerek yaklaşık iki yıldır çocuk öğrencilere bisiklet dağıttığı biliniyor. Son olarak çok yoğun bir tanıtım kampanyası ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın yanısıra KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da katılımıyla dağıtılan bedava bisikletlerden bir kaçı bitpazarına düştü bile. 
Çocuğumuza alır gibi araştırdık
İzmit Otogarı arkasında her Çarşamba günü kurulan bitpazarına giderek sanki çocuğumuza alır gibi araştırdığımız bisiklet olayının ardından aralarında İzmit Belediyesi'nin dağıttığı bisikletlerden bir kaç tane çıkıverdi. Fiyatları 140-180 TL arasında satışa sunulan bisikletlerin yaklaşık 100-140 TL arasında alındığını öğrendik. 
Genellikle eğitim yılı sonu düşermiş
Edindiğimiz bilgilere göre, genellikle eğitim yılı sonu bisikletlerin bitpazarına düştüğünü ve bunun sebebinizde, bisikletlerin son iki yıldır yaz tatili başında öğrencilere dağıtılmasıymış. 
Çocuklar bedavaya edindikleri bisikletlerini İzmit Belediye Başkanı'nın elinden teslim aldıktan kısa bir süre sonra hevesleri geçipte paraya da sıkışınca gelip bu pazardaki satıcılara satıyorlarmış. 

Satıcılar Doğan'a dua ediyorlarmış
Bit Pazarı'nda alsatçı tarzında iş yapan tüm satıcıların yaz mevsimi girişinde bisiklet sattığını ve gerçekten ellerine üçbeş kuruşluk bir kazanç geçtiğini hatırlatan bir pazarcı, "Allah başkanımızdan razı olsun. Sayesinde bisiklet piyasası adeta borsa gibi çalışıp burada ki bir çok alsatçıya ekmek imkanı sağlıyor. Belki belediye zarar ediyordur ama biz kar ediyoruz" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat