Özdilek

Kültür/Sanat

Doğan’dan Kocaelispor’a Destek

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

  Kapanmayla yüz yüze gelen,Kapısına kilit vurulma aşamasındaki Kocaelispor’a sahip çıkarak başkan olan eski futbolculardan

Orhan Görsen, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri Mahir Danabay ve İbrahim Yazıcıoğlu ile birlikte Dr. Doğan’ı makamında ziyaret eden Kocaelispor Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Görsen,” Amatör ruhla Türkiye 2.liginde mücadele edeceğiz” dedi.

 

VEFA BORUCUMUZ VARDI

 

Orhan Görsel, Kocaelispor’da çok güzel günler yaşadıklarını belirterek” Bizleri biz yapan kulübümüzün kapanmasına gönlümüz razı olmadı. Eski futbolcular olarak kolları sıvayarak kulübe sahip çıktık. Kocaelispor’un içi boşaltılmış, futbolcusu kalmamış, ekonomik yönden iflas etmiş durumdadır. Yeni bir yapılanma ile tamamen genç arkadaşlarla amatör ruhla ligde mücadele edeceğiz. Eğer Kocaelispor bir yere gelecekse bu gençlerle gelecektir. Siz, kentin ileri gelenlerinin desteği ile yola devam etmek istiyoruz” dedi.

 

GELECEĞE BAKMALI

 

Orhan Görsen ve arkadaşlarını Kocaelispor’a sahip çıktıkları için kutlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan” Kocaelispor bir markadır. Mevcut durum hepimizi derinden üzüyor. Niye böyle oldu diye hayıflanmayı bırakıp önümüze bakmalıyız. Kocaelispor’u yaşatma mücadelesine giren sizleri canı gönülden kutlarım. Zor bir görev devraldınız. Fakat azimle istekle bu işin de üstesinden geleceğinize inanıyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Doğan, İzmit Belediyesi olarak gerek madden gerekse manen Kocaelispor’a destek olacaklarını da ifade ederek” Amatör ruhu önemsiyoruz. Ne zaman profesyonel ruh ön plana çıktı başarısızlıkta o zaman geldi. Zorlu yola amatör ruhla çıktığınız için başarının da gelmesi kaçınılmaz olacaktır. Cephanelik’teki spor kompleksi her zaman emrinizdedir” dedi. Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen, Doğan’ın sözlerinin kendilerini cesaretlendirdiğini belirterek teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat