Özdilek

Güncel

Doğan'dan, Erdem Holding'e Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Sanayi Mahallesi Yeni Gölcük Yolu’nda faaliyet gösteren Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Nezih Erdem’i ziyaret etti. Kocaeli’nin bir sanayi kenti olduğunu ve belediye olarak her ne kadar ‘Yeni Bir İzmit’ sloganları olsa da kentin çevre dostu imalatlara ihtiyacı bulunduğunu söyleyen Başkan Doğan; “Bizim hassasiyet gösterdiğimiz olay kentimizi kirletmeden, sağlığımıza, çevremize, ekolojik dengemize zarar vermeden bu işlerin yürütülmesidir. Uygun yerlerde, uygun koşullarda ve kurallar içerisinde çevre dostu imalatların yapılmasıdır. Erdem Holding, bu ölçülere uyan ve devamlı kapasite arttıran bir kuruluşumuzdur. Yapılan yatırımlar aynı zamanda yeni bir iş kapısı ve  istihdam demektir. Belediye olarak her zaman bu tür işyerlerinin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Nezih Erdem de ziyareti nedeniyle Başkan Doğan’a teşekkür ederek;  “1978 yılından beri İzmit’te faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu nedenle de artık kendimizi İzmitli sayıyoruz. İlk kez bir belediye başkanı işyerimizi ziyaret ediyor. Bu bizim için çok anlamlı ve önemlidir. Başkan Doğan’la daha güzel bir İzmit için neler yapılabileceğini konuştuk. Çok yararlı bir görüşme oldu” şeklinde görüş beyan etti. Erdem,  ayrıca tüm kazançlarını İzmit halkı ile paylaştıklarını da söyleyerek, sadece Dolphin AVM’ de 600 kişi çalıştığına dikkati çekti. Daha sonra Erdem, Başkan Doğan’a tesisi gezdirerek üretim çalışmalarını gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat