Özdilek

Siyaset

Doğan Ve Civeleğin Baskı Ve Tehditleri Bize Vız Gelir!

Marsiad genel başkanı iş adamı,Bahri Odabaşın yerel yöneticiler ile başlayan kavga olanca hızıyla devam ediyor.

27 Aralık 2014 Saat: 09:30
Doğan Ve Civeleğin Baskı Ve Tehditleri Bize Vız Gelir!
Doğan Ve Civeleğin Baskı Ve Tehditleri Bize Vız Gelir!

 Odabaş'ın yazılı açıklaması şöyle:

Başkan Doğanı Dürüstlüğe Ve Tek Yüzlülüğe Davet Ediyorum

AKP Haldız İş Merkezindeki mülk sahiplerinin hakkını ödememek ve bedelini ödemedikleri Tabela ve Posterleri indirmemek için akla hayale gelmedik hileler ve hatta insanlık dışı hareketler peşinde çırpınıyorlar fakat nafile, battıkça batıyorlar.

Atalarımızın bir sözü vardır ’’MERDİ KIPTİ ŞECAAT ARZ EDERKEN SIRKATİN İZHAR EDER’’

Yani Hırsız cesaretini gösterirken hırsızlığını açığa vurur. Teşbihte hata yoktur, Civelek ve Doğan  Mertçe gerçeği kabul edip, Ya Hak sahiplerinin parasını ödemek veya ödeyemiyorsa Tabelaları indirmek yerine Milletten aldıkları gücü kullanarak milleti sindirmeye çalışıyorlar ancak her kuşun etinin yenmeyeceğini, zulmün uzun süreli olamayacağını hesap edemiyorlar.

18 Aralık Perşembe günü İş Merkezinde Sedaş tarafından kapakları açık bırakılan panoların kapaklarını, başkaları çarpılmaması için kapatırken elektrik çarpmasının ardında sayın Civeleğin ‘’Burada bürosu bulunmayan, üzerine vazife olmayan işlere karışan kişi’’ yorumunu basından üzülerek takip etmiştik, Sayın Civelek bununla da yetinmemiş ayrıca İzmit Belediyesine iletmiş olacak ki hemen kazanın sabahında İzmit Belediyesi Yapı Kontrol şubesinden aradılar izinsiz tadilat yaptığımızı ve yasal işlem başlatacaklarını ifade ettiler.

Bu gün yazıyı tebliğe geldiler, şerh koymadan imza atmadığım için geri gittiler.

Olay şöyle: Macit Haldız, Binada kendine kalan bir işyerini bir Bankaya kiralamış ancak Bodrumlara Ortak alan olan sığınakları da ilave ederek sığınağın kapısını içeriden duvarla kapatmış.

Biz fark edince Ortak alanımıza sahip çıkmak için Banka tarafından açılan kapıyı kapatıp sığınağın kapısına örülen duvarı kırıp projeye uygun hale getirmeye çalışırken Sayın Doğan, bize teşekkür edeceği yerde izinsiz tadilat nedeni ile astronomik ceza yazıp bizi sindirmeye ve Tabela parasından vaz geçirmeye çalışıyor!

Aynı Doğan malum açılış törenine katıldığı MARSİAD FINDIK DÜNYASI mobunu Halk evinden Ruhsatsız olduğu gerekçesi ile vinçle kaldırmış fakat aynı yerde ruhhatsız olarak devam eden Büyükşehir Belediyesinin Antikkapı Şirketine ait KENT KART DOLUM Noktasına göz yummaya devam ediyor.(Biz birkaç kişi iş sahibi oluyor düşüncesi ile bu güne kadar şikayetçi olmadık)

Sayın Doğanda azıcık dürüstlük varsa, Şehrüleminlik varsa Önce cezayı Haldız İnşaata yazsın,

Ayrıca AKP, izinsiz olarak İş Merkezinin Terasını işgal ederek 5. Kattaki iş yerlerini sızıntıdan kullanılamaz duruma getirmesi nedeni ile şikayetçiyim, Tabelaları indirerek Projeye uygun hale getirmesini istiyorum.

                                                                                                                     Bahri ODABAŞ

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat