Özdilek

Kültür/Sanat

Doğan Tamizlik İşçileriyle Bayramlaştı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

       İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ramazan Bayramı tatili başlamadan önce Belediye Binası’ önünde temizlik firmasının çalışanlarıyla bir araya gelerek tek tek bayramlaştı.

Temizlik çalışanlarına bayramda sağlık ve mutluluk dileyen Başkan Doğan “ Şu an İdrak ettiğimiz Ramazan Bayramında sizlerle beraber olmak ve bayramızı kutlamak istedik her ne kadar firma çalışanları olsanız da bizler de ,sizlerle beraber büyük bir aileyiz.Belediye işçiliği en zor işçiliklerden biridir hele ‘de temizlik işçiliği daha zor ve özveri isteyen bir iş koludur yağmurda, çamurda karda kışta özveri göstererek çalışıyorsunuz sizlere Belediye Başkanı ve şehrimiz adına teşekkür ediyorum.Bu vesileyi sizlerin aileleriniz mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyorum, kentimize ve işlerinize sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

       Bayramlaşma İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener,Özkartallar Firması yetkilileride hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat