Özdilek

Turizm

Doğan Ramada Plaza Personelini Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Ramada Plaza İzmit Otel yönetimi ve çalışanları ile bir araya geldi.

1 Şubat 2014 Saat: 12:08
Doğan Ramada Plaza Personelini Ziyaret Etti
Doğan Ramada Plaza Personelini Ziyaret Etti

İzmit Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren  Doğan “ sanayi kenti olarak bilinen şehrimiz pek çok tarihi, kültürel ve doğal zenginliğe sahip. Amacımız bunu ortaya çıkarmak ve İzmit’i turizm şehri yapmak” dedi.

 

Ramada Plaza İzmit Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Akkurt, Genel Müdür Cengiz Caner, Güvenlik Müdürü Murat Ökten, SPA Müdürü Nergis Esen, Mutfak Şefi Naif Baği ve çalışanların katıldığı toplantıda İzmit Belediyesi’nin tüm hizmetleri hakkında bilgiler veren Doğan turizm odaklı hizmetleri ayrıntıları ile anlatarak, katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.

 

 

 

Yerel yönetimlerin klasik belediyecilik hizmetlerine ek olarak şehre değer katmak amacıyla da hizmetler üretmesi gerektiğine inandığını belirten Başkan Doğan “İzmit’i tarih ve kültür kenti yapma yolunda büyük adamlar atıyoruz. Bu amaca kilitlendik, bunun için gece gündüz çalışıyoruz. İzmit’in tarihini yaşaması konusunda kararlıyız. İddia ediyorum İzmit, bu konuda Cumhuriyet tarihinden itibaren ilk defa bu kadar yoğun hizmet aldı. Hem İzmit Belediyesi hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 30’un üzerinde restorasyon çalışmasını tamamladı. Bu kent eninde sonunda tarih ve turizm kenti olacak” dedi.

 

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Ramada Plaza İzmit Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Akkurt “Yiğidin hakkını yiğide vermek lazım. Başkan Doğan’ın çalışmalarını yakından ve dikkatle takip ediyorum. Kendisi sabahın erken saatinden geceye kadar İzmit için çalışıyor. Bunu görmemek, enerjisini ve azmini takdir etmemek olmaz. Kendisine turizme yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Doğan bu şehir için ciddi bir emek harcıyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat