Özdilek

Siyaset

Doğan “Muhalefetin iştahı kabardı”

AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nın Perşembe Pazarı esnafına yönelik düzenlediği kahvaltı programında konuşan Nevzat Doğan, muhalefete gönderme yaparak, “Belediye şimdi tam yemelik oldu. Bazılarının iştahı kabarıyor” dedi

21 Mart 2014 Saat: 12:57
Doğan “Muhalefetin iştahı kabardı”
Doğan “Muhalefetin iştahı kabardı”

AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nın Perşembe Pazarı esnafına yönelik düzenlediği kahvaltı programı dün Pazar alanında gerçekleştirildi. Programa İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, partililer ve esnaf katıldı. Programdan önce bazı pazarcılar kahvaltıları ile tezgahlarına giderken bazıları ise protokolle birlikte kahvaltı yaptı.

 

PİŞKİN PİŞKİN KONUŞUYORLAR

Programın açılışını yapan Oda Başkanı Ahmet Serim bu kahvaltı için teşekkür ederek sözü Nevzat Doğan’a bıraktı. Pazarcıları selamlayan Başkan Doğan, “10 yıldır şehrimize hizmet ediyoruz. Buraya gelip vaatlerde bulunan adaylar olabilir. Bir şey olmamış gibi pişkin pişkin konuşuyorlar. Dışarıdan pazarcı getirip, buradaki gerçek pazarcıyı mağdur edenler bugün seçim kaygısıyla konuşuyor” dedi.

 

RANTÇILAR BİZİ SEVMİYOR

Muhalefetin zamanında bir tek kapalı pazar yapmadığını da ekleyen Doğan, “Onlar bol keseden atar. Şimdi pazarcıya 7-8 kat vereceklermiş. 15 sene nerdeydin? Bir tek kapalı pazar alanı yapsaydın. Sizlerin sonuna kadar arkasındayız. Belediye tam yemelik oldu. Bazılarının iştahı kabarıyor. Rantçılar bizi sevmiyor. Kimi sevdikleri belli. Birçok sebepten öleni gördüm ama yalandan öleni hiç görmedim. Yalandan kimse ölmüyor” diye konuştu.

 

KAYBEDECEKLERİNİ ANLADILAR

Son olarak da Selman Yıldırım’ın bir basın toplantısındaki ‘Karaosmanoğlu, Sefa Sirmen’le Nevzat Doğan’dan daha iyi anlaşacaktır’ söylemini değerlendiren Başkan Doğan, “Siyasi ideolojileri tamamen birbirinden farklı olan bu kişilere bu yakıştırma tam bir saçmalık. Bu söylem Büyükşehir Belediyesi’ni kaybedeceklerini anladıklarını ve kabullendiklerini gösteriyor” dedi. Ardından söz alan Mahmut Civelek de ‘AKP’nin bir endişesi yok’ diyerek, esnafı pazar günü yapılacak olan mitinge davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat