Özdilek

Siyaset

DOĞAN, KÖYLERDE

Mart 2014’de yapılacak seçimler sonrasında İzmit köylerdeki incelemelerine devam eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Sultaniye, Karaabdülbaki, Kurtdere ve Ortaburun köylerini ziyaret etti.

6 Haziran 2013 Saat: 23:35
DOĞAN, KÖYLERDE
DOĞAN, KÖYLERDE

İl Genel Meclis Üyesi İsmail Önay, Ak Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcıları Sefer Yazıcı, Ali Rıza Sevim, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin’in eşlik ettiği ziyaretlerde köylerde çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Doğan ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmediler.
Sultaniye Köyü’nde Muhtar İrfan Aktaş, Karaabdülbaki Köyü’nde Muhtar Veysel Yavuz, Kurtdere Köyü Muhtarı Mustafa Ersoy, Ortaburun Köyü Muhtarı Yüksel Özcan ve çok sayıda vatandaş tarafından samimi şekilde karşılanan Doğan, 2014 yılının Mart ayından itibaren köylere de hizmet etmeye başlayacaklarını belirterek, hizmet planını en doğru şekilde planlamak için köyleri tek tek ziyaret ettiklerini söyledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat