Özdilek

Siyaset

Doğan, Hizmet-İş’te

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bir süre önce olağan genel kurul sonucu yeniden Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı seçilen İdris Ersoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15 Şubat 2018 Saat: 10:47
Doğan, Hizmet-İş’te
Doğan, Hizmet-İş’te

Ziyarette sendika yönetimi ile  işyeri temsilcileri de hazır bulundu.

 Alın terinin yanındayız

 Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “ şimdiye kadar sendikamızla işçi işveren, hak ve alın teri adına çok güzel bir süreç getirdik. Bundan sonra da bu süreç böyle devam edecek. Sendika başkanımız güven tazeledi, başarılarının devamını diliyoruz, Allah muvaffak etsin. İzmit Belediyesi olarak alın terinin her zaman yanında olduk. Devam eden toplu iş sözleşme görüşmelerinden iyi bir sonuç alacağız. Hak ve adalet çerçevesinde koşulların en iyisini yapma, çalışma huzurunu devam ettirmeye devam edeceğiz” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy da ziyaret için Doğan’a teşekkür ederek , “örgütlü olduğumuz günden beri işçi arkadaşlarımızın hak ve hukuklarını zamanında ödeyen, aynı zamanda iş huzurunu sağlayan ve işçilerin de büyük takdirini toplayan bir belediye başkanımız var” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat