Özdilek

Güncel

Doğan ‘En büyük projeleri hanımlara yaptık’

KOMEK kursiyerlerini ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, burada yaptığı açıklamada, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi hakkında bilgi vererek, “En büyük projeleri hanımlara yaptık” dedi

15 Ocak 2014 Saat: 22:08
Doğan ‘En büyük projeleri hanımlara yaptık’
Doğan ‘En büyük projeleri hanımlara yaptık’

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz gün Kocaeli Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) Bekirpaşa şubesinde bulunan öğrencileri ziyaret etti. Öğrenciler tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Doğan’a ziyaretlerinde AK Parti İzmit Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Cansever, 28 Haziran Mahalle Temsilcisi Şenol Gündüz, Gençlik Kolları Mahalle Temsilcisi Muharrem Gündüz eşlik etti. kursiyerlere gerçekleştirdiği ziyaretlerde Kadın Sosyal Yaşam Merkezi hakkında bilgi veren Doğan aynı zamanda kadınlara, önümüzdeki dönem İzmit Belediyesi olarak Konya’ya gezi başlatacaklarının müjdesini verdi.

‘USTALAR YETİŞECEK’

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nin yakın zamanda tamamlanacağını kaydeden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Orada iş geliştirme yerlerimiz de var. KOSGEB ile anlaşma yapacağız ve iş kurmak isteyen kadınlara destek vereceğiz. Farklı branşlarda kurslarımız var. Satış yerlerimiz var. Yaptığınız eserleri satabilmeniz için el emeği satış yerlerimizin sayısını arttırdık. En büyük projelerimizi hanımlar için yaptık. Cephanelik, Türkiye’de ve dünyada benzeri olmayan bir proje” dedi. KOMEK ve İZMEK’in çok yararlı olduğunun vurgusunu yapan Doğan, “Buralardan ustalar yetişecek. Kursiyer hanımlar Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’mizi gezsinler ve yerinde görsünler” dedi.

’10 YILDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK’

Yeni dönemde Konya gezisi başlatacaklarını söyleyen Doğan, “Tek çocuk doktoru belediye başkanı olarak sizleri daha iyi anlıyorum. Yaptığınız çalışmalarla güzel şeyler ortaya çıkarıyorsunuz. Bu yaptıklarınızı sergileyip satmanızı istiyoruz. Birçok noktada satış yerlerimiz var. Cephanelik’te bulunan iş atölyelerinde üretim yapabileceksiniz” şeklinde konuştu. Bekirpaşa bölgesinde yapılan çalışmalarla önemli aşamalar kat ettiklerini belirten Doğan, “Burası unutulmuş bir bölgeydi. Biz buraları yeniden canlandırdık. Son 10 yıldır önemli çalışmalar yaptık. Cephanelik’in de buraya önemli katkısı olacak” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat