Özdilek

Eğitim

Doğan, eğitime hizmetlerini değerlendirdi

Göreve geldiği günden bu yana 59 okula çok amaçlı salon, kütüphane ve öğretmenler odası yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2013-2014 öğretim yılını da okullara destek vererek başlattı. Doğan, Körfez Mahallesi'nde b

17 Eylül 2013 Saat: 22:46
Doğan, eğitime hizmetlerini değerlendirdi
Doğan, eğitime hizmetlerini değerlendirdi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türk Pirelli İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Ekrem Can, Körfez Mahalle Muhtarı Emre Yazıcı, Okul Aile Birliği Başkanı Esra Taşören, öğretmen, öğrenciler ve velilerin katıldığı açılışta konuşan Başkan Doğan, "Ülke genelinde eğitime dair bu gelişmelere paralel olarak bizlerde yerelde eğitimin en büyük destekçisiyiz. Temel sorumluluklarımız arasında olmamasına rağmen okullarımızın fiziki koşullarının iyileştirilmesinde önemli adımlar attık. 50'den fazla okulumuza çok amaçlı salonlar açtık, okullarımızı tiyatro ile tanıştırdık, 2 yıl içinde yaklaşık 10 bin öğrencimize bisiklet hediye ettik. Pişman Çocuk Dergimiz ile sizleri hem eğlendirdik hem öğrenmenizi sağladık. Mahallelerde açtığımız etüt merkezlerimizde ve SBS hazırlık kitaplarımız ile sizlerin sınavlara hazırlanmasına destek olduk. Şunu samimiyetle söylüyorum ki İzmit'in tüm çocuklarının eğitimini kendi çocuklarımın eğitimi kadar düşünüyor ve önemsiyorum. Hedefimiz bütün okullara bu hizmetleri kazandırmaktır Bütün gayemiz çocuklarımız daha iyi şartlarda okusunlar"dedi.

Okullarına yaptığı destek için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür eden Okul Müdür Yardımcısı Ekrem Can ise, "Eğitime destek veren, eğitim gönüllüsü bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. O çocuklara inanıyor, eğitimin bu ülkeyi daha da ilerleteceği konusunda kuşkusu yok. Ben de inanıyorum ki bu okulda kendisi gibi Aydın düşünceli nice öğrenciler yetişecek, bu okuldan nice Nevzat Doğan'lar çıkacak" dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen salon açılışlarında Okul Aile Birliği Başkanı Esra Taşören Başkan Doğan'a eğitime katkılarından dolayı çiçek vererek teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat