Özdilek

Kültür/Sanat

Doğan Destek Veriyor.Acar Takipte...

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit belediyesi başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük desteğiyle kocaeli de hayat bulan cimnastik branşı gün geçtikçe büyüyor. Hafta sonları İzmit Belediyesinin halka büyük bir hizmet alanı olan Yahya Kaptan Hanım Eli kültür merkezi spor salonunda çalışmalarına devam eden Kocaelide ilk ve tek resmi cimnastik kulübü olan olimpiyat yıldızları cimnastik kulübü İzmit Beledielediyesispor kulübününe cimnastik alt yapılı sporcular yetiştirmektedir. Türkiye de ve kocaeli de bir ilke imza atan Dr Nevzat Doğan ilk defa cimnastikçiler belediyespor kulübünün kulübünün alt yapısını oluşturdu.

sporun atası olan cimnastik çalışmalarına start veren Dr. Nevzat Doğan spor için adeta aralıksız çalışarak bir yandanda Kocaeli spora destek olurken diğer yandan avrupa standartlarında olduğu gibi cimnastik alt yapılı sporcular yetiştirmektedir.

çalışamaları İzmit Belediyesi Başkan yardımcısı Ayhan Acar çok yakın takibe alarak sporcular ve cimnastik anlamında devamlı bilgiler alarak cimnastikçilere büyük destek oluyor.

Kocaeli olimpiyat yıldızları cimnastik kulübü Başkanı Tolga Havuç : Dr. Nevzat Doğan gerçek bir spor adamıdır.cimnastik branşını kocaeliye kazandıran başkanımız bir yandan da kocaeli sporumuza destek olmakta. başkanımızın çocuk doktoru olması kocaeli halkı ve geleceğimiz olan minik sporcularımız için çok önemli. biz gençlere ve çocuklara destek olan başkanımıza ve izmit belediyesine teşekkürederiz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat