Özdilek

Eğitim

Doğan’dan velileri rahatlatan açıklama

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Burada Okul Müdürü Cahit Çakmak ve öğretmenler tarafından karşılanan Doğan’a AK Parti İl Yöneticisi Kemal Yıldırım eşlik etti.

27 Mart 2014 Saat: 17:58
Doğan’dan velileri rahatlatan açıklama
Doğan’dan velileri rahatlatan açıklama

Bahçesine Bilim ve Teknoloji Müzesi yapılması gündemde olan alanda da incelemede bulunan Doğan, öğrencilerle sohbet etti. Bölgede yapılması planlanan okulun işlerinin durdurulması için gerekli mücadeleyi vereceğini söyledi.


BENİM DE İÇİNE SİNMEDİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Cahit Elginkan Anadolu Lisemizin bahçesine yapılması planlanan okulla ilgili ziyarete geldik. Bende yeni öğrendim. Hem belediye başkanı hem de bir veli olarak geldim. Kapatılan bu alanının gerçekten okulun bahçesini öldürdüğü ve buradaki kullanım alanını daralttığı hem de estetik olarak buraya ciddi bir sıkıntıya soktuğunu söylemek mümkün. Bununla ilgili Milli Eğitim Müdürümüzle görüşme yapmıştım. İşlemlerin durdurulmasıyla ilgili şimdi Vali Beyle tekrar irtibata geçiyoruz" dedi.


VELİLERİMİZ RAHAT OLSUN

Doğan, "O okulumuz yapılsın, yapılmasın demiyoruz ama daha farklı bir yerde daha uygun bir yerde yapılabilir. Çocukların, gençlerin buralarda daha sağlıklı ve geniş imkanlarda olması onların verimlerini ve başarılarını olumlu etkiler. Dolayısıyla bu konuda bu uygulamanın değişmesini istiyorum. Aynı zaman da bir veli olarak aynı zamanda belediye başkanı olarak bu planlamanın bir kez daha gözden geçirileceğini ifade etmek isterim. Umut ediyorum bir sonuç alacağız. Velilerimiz şimdilik tedirgin olmasınlar. Cahit Elginkan Anadolu Lisemizin bahçesindeki bu işleri durduracağız. Şu anda zaten durmuş vaziyette. Bir işlem yaptırmıyoruz. Bu konuda elimizden geleni yapacağız, velilerimiz rahat olsun" şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat