Özdilek

Güncel

Doğan’dan çocuklara 20’şer TL bayram harçlığı

İzmit Belediyesinin bayramlaşması dün belediye binası önünde gerçekleşti. Başkan Nevzat Doğan, elini öpen çocukları son derece bonkör davranarak 20’şer TL bayram harçlığı dağıttı.

5 Ekim 2014 Saat: 14:17
Doğan’dan çocuklara 20’şer TL bayram harçlığı
Doğan’dan çocuklara 20’şer TL bayram harçlığı

Belsa Plaza önündeki bayramlaşmaya Başkan Doğan’ın yanı sıra AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, meclis üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Genel İş Şube Başkanı Vedat Küçük de katıldı.

Bayramlaşma sonrası konuşan Başkan Doğan, “Bayramın Türk milletine ve dünya Müslümanlarına hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni bir İzmit sloganıyla her bayrama yeni bir umutla giriyoruz. Yeni bir İzmit yolunda 6 ncı yılımızı dolduruyoruz. Gelecek yıllarda daha güzel şeyler olacaktır. Yeni bir İzmit, güçlü bir Kocaeli demektir. Güçlü Kocaeli yeni Türkiye’nin en önemli mihenk taşı anlamına gelir” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat