Özdilek

Güncel

Doğan ÇYDD’yi Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni ziyaret etti.

17 Aralık 2012 Saat: 14:16
Doğan ÇYDD’yi Ziyaret Etti
Doğan ÇYDD’yi Ziyaret Etti

Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan hizmet binasında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu ve yönetimini ziyaret eden Doğan, sivil toplum kuruluşlarına daha fazla önem verilmesi gerektiğini söyledi. Ziyarette Başkan Doğan’a İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyesi olan Günay Atun eşlik etti.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

“Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, bizler için büyük önem taşıyan derneklerimizdendir” diyen Başkan Doğan “ Dernek şimdiye değin Türkiye’de hayata geçirdiği projelerle  birçok vatandaşımız için umut ışığı olmuş, yaptıklarıyla çoğu insanımızın hayatını değiştirmiş, sosyal gelişime destek olmuştur. Şehrimizde de önemli çalışmalara imza atan bu derneğimize İzmit Belediyesi olarak desteğimiz her zaman sürecektir” dedi.

BELEDİYE İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu İzmit Belediyesi’nin gençlere ve öğrencilere yönelik çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyledi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak İzmit’te öğrencilere burs vermenin gururunu yaşıyoruz. Belediyemiz ile birlikte çok güzel işlere imza attık. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ı yanımızda görmek bize güç veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

ATÖLYEYİ GEZDİ

Ziyaret sırasında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin açmış olduğu resim atölyesini de ziyaret eden Başkan Doğan yapılan çalışmaları tek tek inceledi. Sanata ve sanatçıya belediye olarak her zaman destek verdiklerini belirten Doğan, derneğe çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat