Özdilek

Siyaset

Doğan Cemevlerinde

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Gültepe ve Tavşantepe’de bulunan cemevlerindeki etkinliklere katıldı.

17 Şubat 2014 Saat: 16:55
Doğan Cemevlerinde
Doğan Cemevlerinde

Gültepe ve Tavşantepe’ deki cemevlerinde   Muharrem orucunun bitiminden sonra yapılan cem etkinliklerinde  kurbanlar kesildi, lokma yapıldı, yemekler yenildi.  Başkan Doğan da vatandaşlarla beraber sofraya oturarak yemek yiyip cemevi yetkilileriyle sohbet etti. 

 

BİZ BİRİZ

 

Başkan Doğan “Bizler biriz. Barış ve hoşgörünün hakim olduğu bu mekanda bulunmaktan büyük mutluluk duydum.  Alevisi, Sünnisi ile bir arada yaşanan kardeşlik ortamında hemşerilerimizin aynı safta , aynı semah ortamına katılıp, aşevinde hazırlanan yemeğe aynı masanın etrafında kaşık sallaması tüm dünyaya örnek olacak bir davranıştır. Paylaşamayacak hiçbir şeyimiz yok.  Aynı anneden ve babadan geliyoruz. Aynı kültürün ve aynı İslam’ın mensuplarıyız. Yıllardır süren bu hoşgörü, birlik ve beraberliğimiz sonsuza dek sürsün. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Sizin tesis ettiğiniz kardeşlik havasının bütün dünya tarafından örnek alınması gerekir. Birlik olmalıyız, beraber olmalıyız. İnsanları farklılaştırmadan birleştirmeliyiz ” dedi.

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Doğan,”Gültepe Mahallesi'nde bulunan cemevinde İzmit Belediyesi olarak  tadilat için proje hazırlayıp alimünyum trapez çatıya dönüştürdük, olukların tamir ettik, yalıtımın sağladık” şeklinde konuşurken Gültepe Yunus Emre Cemevi Başkanı Mehmet Bingöl de  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a taleplerini karşılıksız bırakmadığı için ve her zaman kendileriyle birlikte olduğu için teşekkür etti. Bingöl “Başkanımız bizlerin sıkıntılarımızı isteklerimiz fazlasıyla yerine getirdi. Bizler,  Gültepe Yunus Emre Cemevi olarak başkanımıza minnettarız hizmetlerinde dolayı teşekkür ederiz” şeklinde sözlerini tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat