Özdilek

Siyaset

Doğan: Başarı ekip çalışmasının sonucu

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

12 Nisan 2014 Saat: 16:24
Doğan: Başarı ekip çalışmasının sonucu
Doğan: Başarı ekip çalışmasının sonucu

Ziyarette konuşan Kadın Kolları Başkanı Demirtaş "Allah utandırmasın. Kadın kolları olarak 108 bin 790 kişiyle bire bir ulaşarak çalışmaları anlattık. Kapısını çaldığımız herkes İzmit Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını söylemişlerdir. Vatandaşın Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a olan güven ve inancı 30 Mart seçimlerinde tescillenmiştir. Geçen 5 yıl içinde çok güzel hizmetler yapıldı. Bu dönemde de bu güzel hizmetlerin artarak devam edeceğine inancımız sonsuzdur" dedi.

 

Başkan Doğan’a Ak Parti teşkilatının seçim öncesi özverili çalışmalarına teşekkür ederek "Teşkilat olarak kenetlendik ve ortaya bu başarı ortaya çıktı. Başarı tam bir ekip çalışmasının sonucudur. Kadın kollarımızın gece gündüz yaptığı çalışmaları unutmamız mümkün değil. Hepsinden Allah razı olsun. Bu bir halkımıza hizmet etme sevdasıdır. Bunu parayla pulla yaptırmak mümkün değildir. Bütün Ak Parti teşkilatları ülkesine, milletine hizmet etme aşkıyla doludur. Hep samimi olduk. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını hep korudur. Milletin kuruşunu kendi paramızdan çok daha değerli kabul edip israf edip rantçılara kaptırmadık. Tek gayemiz var o da halkımıza samimi şekilde hizmet etmektir. Beklentimiz de arkamızda hoş bir seda bırakmaktan başka bir şey değildir" şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat