Özdilek

Eğitim

DOĞAN, AKIL TERİNİN PARA ETTİĞİ DEVİRDEYİZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan ve Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezinde öğrenciler, düşünce becerilerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

23 Ekim 2016 Saat: 11:07
DOĞAN, AKIL TERİNİN PARA ETTİĞİ DEVİRDEYİZ
DOĞAN, AKIL TERİNİN PARA ETTİĞİ DEVİRDEYİZ

İLK AÇIKLADIĞIMDA ANLAŞILMAMIŞTI

Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’nde ürettikleri ürünleri sergileyen öğrencileri ziyaret eden Başkan Doğan karşılaştığı manzaradan duyduğu memnuniyeti dile getirerek   “2014 yerel seçimlerindeki adaylık seçimlerimden biri 3D Yazıcı ve Tasarım merkeziydi. Projeyi ilk açıkladığımda tam olarak anlaşılamamıştı.  Aslında 3D yazıcı sistemleri günümüzde tüm dünyanın kafa yorduğu bir alan. Belki sanayi devriminin olacağı, insanların o teknolojiyi yakaladıkları zaman yeni uygarlaşma, yeni zenginlik kaynaklarını geliştirebilecekleri bir alan. Dünyadaki bu gelişmeleri yakından takip eden biz de 3D Tasarım Merkezimizi hayata geçirdik.

ALIN TERİ ESKİSİ KADAR PARA ETMİYOR

Şehrimizdeki kurumlarımız, belediyelerimiz, okullarımız merkezimize ilgi gösteriyor ve ziyaret ediyorlar. Özellikle okullarımız ve öğrencilerimiz merkezimizde öğrendiklerini hayata geçiriyorlar. Bu durumu görmek bizi hem sevindiriyor hem de gururlandırıyor. Öğrencilerimiz, merkezde hem tasarım becerilerinizi geliştirme hem de tasarladıklarını hayata geçirme imkânı bulabiliyorlar. Özellikle gençlerimizin teknoloji okuryazarlığının arttırılması, üç boyutlu modelleme becerilerinin geliştirilmesi ve teknik eğitimlerinin verilmesinde önemli rol oynayan projemiz Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Herhangi bir ücretin talep edilmediği merkezimizden, hafta içi her gün mesai saatleri içinde hizmet alınabiliyor. Akıl teriyle zengin olmanın mümkün olduğu şu dönemde son teknolojik yazıcıların yer aldığı merkezimizde 3D yazıcıların tüm fonksiyonlarını gençlerimize öğretiyoruz. Alın teri eskisi kadar para etmiyor artık akıl teri daha çok para ediyor” şeklinde konuştu.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat