Özdilek

Sağlık

Diyetisyen Aslı Tufan, VM Medical Park’ta

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan, 20 yıldır özel muayenehanesinde hizmet veren Beslenme ve Diyet Uzmanı Aslı Tufan’ı kadrosuna kattı.

28 Aralık 2016 Saat: 14:48
Diyetisyen Aslı Tufan, VM Medical Park’ta
Diyetisyen Aslı Tufan, VM Medical Park’ta

1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne girerek, 1997 yılında “Diyetisyen” unvanı ile mezun olan Aslı Tufan, 2000 yılından bu yana Soydan İş Merkezi’ndeki Nutra Center Beslenme Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde hizmet veriyor. Bundan böyle hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 09.00-13.00 arası VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde de hasta kabul edecek olan Dyt. Aslı Tufan, 13.00’dan sonra kendi muayenehanesinde görevine devam edecek.

 

Aslı Tufan’ın Uzmanlık Alanları;

 

Kilo yönetimi, hastalıklarda tıbbi beslenme tedavileri, ergenlik döneminde kilo kontrolü ve takibi, gebelik döneminde kilo kontrolü ve takibi, gebelik diyabetinde tıbbi beslenme tedavisi, emziklilik döneminde kilo kontrolü ve takibi, menopoz döneminde kilo yönetimi ve takibi, bariatrik cerrahi (obezite ameliyatı) sonrası kilo yöntemi ve takibi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat