Özdilek

Sağlık

Diş Hekimlerini gençler yönetecek

Kocaeli Diş Hekimleri Odası’nın 14 ncü olağan genel kurulu Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşti.

3 Mayıs 2014 Saat: 14:41
Diş Hekimlerini gençler yönetecek
Diş Hekimlerini gençler yönetecek

Ayşe Çalık ile Hasan Orakçı’nın aday olduğu genel kurulda mevcut başkan Nilgün Özyuva görevini genç diş hekimlerine devredeceğini söyledi. Diş Hekimleri yarın Şen İş Merkezindeki oda binasında sadece oy kullanacak.

Türk Diş Hekimleri Birliği’ne bağlı olarak faaliyet gösteren ve 380 üyesi bulunan Kocaeli Diş Hekimleri Odası’nın genel kurulunda; Yenilikçi Diş Hekimleri Grubu adına Hasan Orakçı, Demokrat Diş Hekimleri Grubu adına ise Ayşe Çalık aday oldu. Genel kurulda divan başkanlığını Mehmet Kılıç divan üyeliklerini ise Önder Özdenkaya ve Halil İbrahim Karakuş yaptı. Genel Kurulda konuşan mevcut başkan Nilgün Özyuva, “İki yıl önce de söylediğimiz gibi önce insan dedik. Sevgi saygı hoşgörüyü de hep ön planda gördük. İçi boş etkinliklerin faaliyet raporu girmekten başka hiç bir işe yaramayacağını de biliyorduk. Dostlukların pekiştiği 2 yıl geride kaldı. Her görevin bir sonu vardır. Görevler geçici dostluklar kalıcıdır. Görevimizi yaparken elimizden geldiğinde kimseyi kırmamaya çalıştık. Odamıza sahip çıkmak gerektiğini her seferinde dile getirdik. Görevlerimizi genç kuşaklara taşımamız gerektiğinin bilincindeyiz. Siyasi düşüncemiz ne olursa olsun bizi birleştiren ortak paydamız mesleğimizdir. Seçilecek olan yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Demokrat Diş Hekimlerinin Grubu Başkan Adayı Ayşe Çalık ise, “Burada bulunmak özveri gerektirir. Ancak meslek odası yönetiminde bulunmak yalnızca özveri ile sınırlı değildir. Genel kurul çalışmaları ne yazık ki gergin ve yıpratıcı oldu. Çirkin üsluplara, alaycı tavırlara maruz kaldık. Bu tartışmalara cevap vermedik. Ama yine de milletçe yabancısı olmadığımız bir taktikle mağduru oynama taktiğiyle karşılaştık. Ötekileştiren sizsiniz, ama mağdur yine siz. Saldıran sizsiniz, ama çirkef olan biz. Bütün üyelere eşit mesafede durduğumuz için suçlu olan biz olduk” ifadelerini kullandı.

Yenilikçi Diş Hekimleri Grubunun Başkan Adayı Hasan Orakçı ise, “Değişimden ve yenilikten yana herkesi kucaklayan bir anlayışla odamızı yönettik. Önümüzdeki dönem için en büyük hedefimiz üyelerimiz arasında ki birlik ve dayanışma ruhunu güçlü bir şekilde inşa etmek. 2014–2016 döneminde göreve geldiğimiz takdirde geçmiş dönemdeki eksik kalan projelerimizi sizlerin de katılımı ile bir bir gerçekleştireceğiz. Etkinliklerimize aynı hızla devam edeceğiz. Ayrıca geçen dönem 22 Kasım etkinlikleri kapsamında kurmuş olduğumuz eğitim çadırı sayesinde kentimizde bir farkındalık yarattık.  Bu dönem eğitim çadırlarının ilçelerde de kurulması için yerel yönetimlerle birlikte çalışmalarda bulunacağız ”dedi.

YENİLİKÇİ DİŞ HEKİMLERİ GRUBU

Yönetim Kurulu: Hasan Orakçı (başkan adayı) Kevser Adibe Akbaş,  Hakan Bilek, Volkan Severcan, Bora Bayrak, Serkan Emen, Hasan Karacan, Töre Genç, Gönül Uluce Okumuş.

Disiplin Kurulu: Nilgün Özyuva,  Hasan Acar, Reyhan Karaaslan, Ayşe Sarıoğlu.

Denetleme Kurulu: Bülent Kama, Çağdaş Büyükyılmaz, Bahadır Köprülü.

DEMOKRAT DİŞ HEKİMLERİ GRUBU

Yönetim Kurulu: Ayşe Çalık (başkan adayı) Günay Şengün, Ayşe Serpil Geçzer, Meltem Alkan yıldırım, Çağrı Aslan, Engin Tokmak, Mehtap Çağla Tazegül, Yasein temel, Devrim Başar Turgut.

Denetleme Kurulu: Hamdiye Filiz Ünsal, Edip Karaoğlan, Mümin Er.

Disiplin Kurulu: Nuran Sarı, İbrahim Çevikel, Berrin Çınar Giral, Şükrü Hüseyinoğlu, İbrahim Ark.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat