Özdilek

Güncel

Diş hekimlerine 40. yıl plaketi

Kocaeli Dişhekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı, 22 Kasım Dişhekimliği Günü’nde yapılacak çalışmaları basın toplantısıyla açıkladı. Toplantıda mesleğinde 40. yılını dolduran dişhekimlerine de plaketleri verildi.

17 Kasım 2014 Saat: 17:51
Diş hekimlerine 40. yıl plaketi
Diş hekimlerine 40. yıl plaketi

Bilimsel Dişhekimliği’nin kuruluşu ve Dişhekimliği Günü, Kocaeli Dişhekimleri Odası tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı. Sabah KYÖD Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Kocaeli Dişhekimleri Odası üyeleri, organizasyon programını açıkladı ve üç dişhekimine meslekte 40. yıl plaketlerini verdi.

 

SİYASİ BİRLİĞİN ETKİSİNDE KALMADIK

Toplantıda konuşan Kocaeli Dişhekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı, Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) ve dişhekimleri odalarının kuruluşundan itibaren hiçbir siyasi görüşün etkisinde kalmadığını belirterek, “22 Kasımlar, TDB ve dişhekimleri odalarının ağız ve diş sağlığı politikalarını, ilgili kurum ve kuruluşlarla ve de siyasi karar vericilerle paylaştığı önemli günlerdir” şeklinde konuştu.

 

ÜÇ DİŞ HEKİMİNE PLAKET

Oraç’ın konuşmasının ardından dişhekimliği mesleğinde 40. yılını dolduran Yavuz Askeroğlu’na mesleğinde 45. yılını dolduran Nevzat Çelik, Adem Küçükyılmaz’a eski oda başkanlarından Nilgün Özyuva, Enver Küçükleroğlu’na ise Dişhekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı, ‘Meslekte 40. Yıl’ plaketini takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat