Kültür/Sanat

Dilovasında Ordulular’dan Coşkulu Gece

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

     Dilovası Belediyesince düzenlenen Anadolu Kültürleri Buluşması festivalinde,  Dilovası Ordulular Derneğinin gecesi muhteşem geçti. Yapılan gecede,  müzik ve eğlenceyle coşku doruğa çıktı.  Seslendirilen birbirinden güzel parçalarla halaylar çekildi horonlar oynandı.

Dilovası Belediyesi'nin düzenlendiği Dilovası’nda Anadolu Kültürleri Buluşması Festivalinde gece düzenleyen Dilovası Ordulular Derneği, zengin içeriğiyle coşkulu bir gece yaşattılar.    Ses sanatçıları Selda Er, İsmet Baş, Mehmet Tokgöz, İlhan Dalkıç birbirinden güzel parçalar seslendirdiler. Ordu yöresine ait Folklor gösterileri büyük beğeni toplayarak alkış aldı. 

Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın da katıldığı geceye, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Dursun, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar,   Dilovası Ordulular Dernek Başkanı Cemal Kannas, AKP ilçe Başkanı İlhan Yıldırım, AKP İl Yöneticisi Ali İhsan Adıgüzel belediye meclis üyeleri ve çok sayıda ilçe sakini alanı doldurdu.

Dilovası Ordular Dernek Başkanı Cemal Kannas,  gecenin düzenlenmesinde başta Belediye Başkanı Cemil Yaman ve ekibine teşekkür ederek Belediyemizin önderliğinde düzenlenen bu gecelerle ilçemizde yaşayan hemşerilerimizle bir araya geldik. Bu birlikteliğimizi sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de başta hemşerilerimize ve ilçe halkımıza güzel bir gece yaşatmak yöremize ait kültürel değerlerimizin tanıtımını yapmak için hazırlıklar yaptık. Katılım ve katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza ve diğer tüm protokol üyelerine teşekkür ediyorum”  dedi.

Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası Ordulular Derneğinin gecesinde birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her akşam düzenlenen bu gecelerle ilçe halkımız artık eğlenmeyi ve eğlencenin tadını çıkarıyor hem de birbirleriyle kaynaşmanın sevincini yaşıyor. Bu gün bu alanda toplanan tüm ilçe halkımıza ve Dernek Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Dilovası Ordular Dernek Başkanı Cemal Kannas ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki yöresel derneklere, kültür yaşantımıza ve birlik beraberlik duygusunun pekişmesine türlü katkıyı sunan Belediye Başkanı Cemil Yaman’a teşekkür plaketi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat