Siyaset

DİLOVASI'NDA DURUM ÇOK İYİ

CHP Dilovası ilçe Örgütünün toplantısına katılan Milletvekili Kaplan Dilovası'nda ki siyasi gelişmeleri çok iyi takip eteğini ve burada durumun kendileri için çok iyi olduğunu söyledi

24 Eylül 2013 Saat: 19:53
DİLOVASI'NDA DURUM ÇOK İYİ
DİLOVASI'NDA DURUM ÇOK İYİ
Dilovası CHP 2014 yerel seçimlerine hazırlanmaya devam ediyor. İlçe irtibat bürosunda rutin toplantıları yapan Dilovası CHPİlçe yönetiminin önemli bir konuğu vardı. Partililere açılım sürecinden birçok konuyaCHP'nin politikalarını anlatmak üzere Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan'da toplantıya katıldı. Yapılan toplantıya Dilovası CHP İlçe başkanı İsmail Kaya, Dilovası CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Can, Dilovası Belediyesi Meclis üyelerinden Muhittin Avat, CHP Dilovası ilçe yöneticileri ve Mahalle Başkanları katıldı. Toplantıya Dilovası Kurucu belediye Başkanı veCHP Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç veCHP Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan'da katıldı. Milletvekili Kaplan Dilovası'nda ki siyasi gelişmeleri çok iyi takip eteğini ve burada durumun kendileri için çok iyi olduğunu söyledi.
 
 DOĞU VE GÜNEY DOĞU GEZİLERİNİ ANLATTI
Kısa bir süre önce doğu ve güney doğuda birçok İl ve İlçelere gidip burada ki vatandaşlar ile görüşerek Kürt açılımı için bilgi toplayan ve çözüm projelerini anlatan CHP Milletvekili heyeti içerinde yer alan Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan, yaşadıklarını ve bölge insanın isteklerini ve kendilerinin barış sağlanması için ne türlü bir gayret gösterdiklerini Dilovası CHP İlçe yönetim toplantısında anlattı. Kalabalık yönetici grubuna konuşan Milletvekili Kaplan “Dilovası'nın birçoğu doğu ve güneydoğu vatandaşlarımızdan oluşuyor, ister istemez açılım konusu sizleri de ilgilendiriyor. 
 
ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ SUNDUK 
CHP'nin açılım sürecini istemediğini söyleyenler bizi karalamak adına yapıyor. CHP çözüm sürecine karşı değil, iktidar tarafında yürütülen gizli kapaklı işlere karşı. Biz Türkiye'de barışın olabilmesi için her türlü desteği veriyoruz. Bakın kısa bir süre önce benim de içinde bulunduğum parti heyeti doğu ve güney doğuda birçok ile gidip burada vatandaşlarımızı dinledik. Bizi çok güzel ağırladılar dertlerini anlattılar, bizde onlara çözüm önerilerimizi sunduk çok verimli bir ziyaret oldu. Uludere olayını insanlarımız unutmamış orada 34 vatandaşımızın katledenlerin halen daha sorumluları bulunamadı. Şırnak Uludere ziyaretinde insanlarımızın sıkıntılarını dinledik. Oradaki vatandaşlarımızın tek geçim kaynağı kaçakçılık adeta kendi kaderlerine terk edilmişler. 
 
“BİZE YARDIM EDEN OLMADI” 
İktidar çözüm sürecini ve barışı çok istiyorsa buralara somut yatırımlar yapmalı” dedi. Uludere'de yaşadığı bir olayı da şöyle anlattı Milletvekili Kaplan “Uludere'de iken, saldırıda yaralanan ve bacaklarını kaybeden bir vatandaşımız ile sohbet ettim, Devlet sana yardım ediyor mu? Saldırıda yaralandın seninle ilgilenen var mı? Diye sordum aldığım cevap her şeyin özeti idi aslında Yaralanan vatandaşımız; “bize yardım eden olmadı ve unutulduk geçim sıkıntısı ile boğuşuyoruz tek geçim kaynağımız olan kaçak sigara ve çay yakında yine sınır dışına çıkıp mal getireceğim yoksa açlıktan öleceğiz” diyerek yine kaçakçılık yaparak geçim sıkıntısını gidereceğini anlattı. Biz bunlara üzülüyoruz bunları siz yöneticilerimiz Dilovası'nda ki vatandaşlara anlatmanız lazım” diyerek yöneticilere gezi esnasında yaşadıklarını ve gördüklerini anlatarak çözümleri sıraladı.
 
DİLOVASI'NIN SIKINTILARINI ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİM
Mecliste sürekli Dilovası'nı konuştuğu için adı Dilovası Milletvekili olduğunu söyleyen CHPMilletvekili Kaplan Dilovası'nda sanayinin yaşam hakkımıza karıştığı her an bizleri karsılarında bulur dedi. Toplumun kalkınması ve Türkiye'nin büyümesi için sanayinin olması gerektiğini söyleyen Kaplan ama Sanayi ve Sanayicilerin para kazanmak adına Dilovası'nda ki insanlarımızın yaşam alanlarını gasp ve ihlal etme gibi bir haklarının olmadığını söyledi. Burada ki çevre sorunlarını yakından takip ettiğini söyledi. Dilovası'nda ki siyasi durumunda konuşan Kaplan, Dilovası'nda çok önceden adaylıklarını açıkladıkları için ve Ercan Dalkılıç gibi bir kişiyi aday olarak gösterdikleri için çok şanslı olduklarını söyledi. Kendisinin de seçim çalışmalarında çok aktif olacağını ve seçim zamanı Dilovası'nda ev ev dolaşıp oy isteyeceğini söyledi. Son olarak Milletvekili teşekkür eden Dalkılıç ise her türlü mücadeleye açık olduklarını bu seçimin kazanılması için Dilovası'nda çok çalışacaklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat