Özdilek

Siyaset

Dilovası’nda büyük coşku

AKP, Dilovası’nda yaptığı büyük mitingle rakiplerine adeta gözdağı verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin takip ettiği mitinge katılan Bakan Fikri Işık, Cemil Yaman’ı kutladı ve Ali Toltar ile ilçede rekor oy alacaklarını söyledi

23 Mart 2014 Saat: 13:41
Dilovası’nda büyük coşku
Dilovası’nda büyük coşku

AKP Dilovası Teşkilatı, önceki akşam büyük bir programa imza attı. Teşkilatın Diliskelesi Mahallesi’nde tertiplediği büyük miting, görsel bir şölene dönüştü. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, milletvekili Mehmet Ali Okur, il başkanı Mahmut Civelek, ilçe başkanı Osman Akbulut, belediye başkanı Cemil Yaman, AKP Hakem Heyeti Başkan Yardımcısı Ethem Sancak ve başkan adayı Ali Toltar’ın katıldığı büyük mitingi yaklaşık 5 bin kişi takip etti.

 

HİZMET ÇITASINI

YÜKSELTECEĞİZ

Toplantının açılışında konuşan ilçe başkanı Osman Akbulut, kalabalığı selamladı ve 30 Mart seçimlerinde Dilovası’nda yine iktidar olacaklarını söyledi. tüm meclis üyesi adayları tek tek partililere tanıtılmasının ardından sahneye gelen başkan adayı Ali Toltar, geride kalan 5 yıllık Cemil Yaman yönetiminde büyük hizmetlerin yapıldığı Dilovası’nda hizmet çıtasını daha yukarılara yükselteceklerini söyledi ve Diliskelesi için yapılacak olan çalışmalardan örnekleri katılımcılarla paylaştı.

 

DİLOVASI ÇAĞ ATLADI

İlçeye hizmet edilmediğini söyleyen muhalefeti eleştiren Toltar, “Bugünkü tablo da göstermiştir ki, Dilovası’nda bu iş bitmiştir” dedi. Daha sonra konuşan belediye başkanı Cemil Yaman ise, Ali Toltar ile birlikte partilileri selamlayarak, 5 yılda söz verdikleri tüm projeleri yerine getirdiklerini söyledi. Yaman, ayrıca 2009 beyannamesini göstererek, “Bu vaat kitapçığında söz verdiğim 30 projem var. Bunların tamamını yerine getirdim. Ayrıca söz vermediğimiz halde bunların 4 kat fazlasını da yaptık. Altyapısını yenilemediğimiz sokak kalmadı. Doğalgazda ilçemizi örümcek ağı gibi döşedik. Eğitimde Dilovası’na çağ atlattık. Bölgemize bir devlet hastanesi kazandırdık” dedi.

 

CEMİL YAMAN ÇOK ÇALIŞTI

Milletvekili Mehmet Ali Okur ile il başkanı Mahmut Civelek ise, Cemil Yaman’ın hizmetlerinden övgü ile söyledi ve Ali Toltar’ın da 5 yıllık başarılı süreci devam ettireceğini ifade etti. Bakan Fikri Işık da, Dilovası’ndan 30 Mart seçimlerinde oy rekoru beklediklerini söyledi. Işık, “Cemil Bey, 5 yılda çok çalıştı. Büyükşehir desteği ile ilçenin büyük sorunları çözüldü. Eğitimde, sağlıkta büyük hizmetler yapıldı” dedi.

 

MUHALEFETE YÜKLENDİ

Muhalefete yüklenen Işık, şöyle konuştu: “Şimdi Dilovası’nda birileri, başka bir parti ile seçimi kazandıktan sonra AK Parti’ye geçeceğini söylüyor. Bunlar yalan ve kandırmacadan ibarettir. Dilovası halkı her şeyin farkında. Dedikodulara, montajlara ve yapılanlara aldanmayın. Türkiye ne zaman ayağa kalksa, ayakları üzerinde dursa birileri tarafından yeniden sürünmeye mahkum edilmek isteniyor. Bu kez böyle olmayacak. Dilovası halkı 30 Mart’ta bizlere rekor destek verecek.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat