Özdilek

Kültür/Sanat

Dilovası Kızılay Şubesi de festivalde yerini aldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

Dilovası Belediyesi bu yıl ilkini düzenlediği Anadolu Kültürleri Buluşması festivalinde geçtiğimiz akşam Dilovası Kızılay Şubesi de   gece düzenleyerek faaliyetleri hakkında ilçe halkına bilgiler verdiler. programdan önce Kızılaya kan bağışı ile destek verildi.

Dilovası Belediyesi'nin düzenlendiği Dilovası’nda Anadolu Kültürleri Buluşması Festivalinde gece düzenleyen Dilovası Kızılay Derneği, her akşam düzenlenen müzikli eğlenceli programlar yapılırken Kızılay’ın düzenlediği gecedeki slayt gösterilerinde Kızılay Dilovası Şube Başkanı Ali Üzer, Kızılay’ın yaptığı çalışmalar hakkında geniş bilgiler verildi.

Düzenlenen geceye Kızılay Dernek Başkanı Ali Üzer'in yanı sıra Dilovası Belediye Başkan Vekili Hüseyin Dursun, belediye meclis üyeleri, ilçede bulunan siyasi partilerin başkanları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Dilovası Kızılay Dernek Başkanı Ali Üzer, gecenin düzenlenmesinde başta Belediye Başkanı Cemil Yaman ve ekibine teşekkür ederek Belediyemizin önderliğinde düzenlenen bu gecelerle ilçemizdeki sosyal yaşantının ne kadar zengin olduğunu hep beraber görme fırsatı bulduk. Bizlerde henüz Kızılay Şubemizi Dilovası’na yeni açmamıza rağmen yaptığımız çalışmalarla güzellikleri sizlerle paylaşmanın heyecanını taşıyoruz. Dernek olarak ilçemizde daha güzeli ve mükemmeli yapmanın heyecanını taşıyoruz. Şimdiye kadar gösterilen duyarlılığa teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat