Özdilek

Turizm

DİLOVASI KENT KONSEYİ KURULUYOR

1 Ocak 1970 Saat: 02:33
 
 
Kocaeli Kent Konseyi Sekreteri Sedat Yücel, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Yaman, Dilovası Kent Konseyinin oluşturulmasının gerekliliğine işaret etti. Kent Konseyi Sekreteri Yücel, Dilovası’nda kurulacak kent konseyine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
 
YÜCE BİLGİ VERDİ
Ziyaret dolayısıyla kısa bir bilgi veren Kocaeli Kent Konseyi Sekreteri Sedat Yüce,  “Bugün Kocaeli Kent Konseyi ve diğer ilçelerimizde bulunan kent konseyleriyle birlikte hareket ederek ilçelerin sorunlarının çözümü noktasında işbirliği alanı oluşturmak istiyoruz. Yeni ilçelerimizden Dilovası’nda da kent konseyinin kurulmasıyla birlikte buradaki sorunlarının çözümü için sadece tek bir kurum ve kuruluş uğraşmayacak aksine geniş bir uzlaşma sağlanarak ilçede bulunan tüm sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları ve özel teşekküller de destek vereceklerdir. Dilovası’nda kurulacak kent konseyi için biz her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
 
YAMAN’DAN DESTEK
Belediye Başkanı Cemil Yaman Kocaeli Kent Konseyi Sekreteri Sedat Yücel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Kocaeli Kent Konseyimin ilimizdeki faaliyetleri memnuniyet verici. Toplumun menfaat ve haklarını, değerlendirmelerini Kent Konseyleri gibi kurullara güçlü bir şekilde aktarırsa çok daha etkili olmaktadır. Bu kurulların en önemli özelliği talepleri süzüp değerlendirmeleridir. Toplumda herkesin bir takım talepleri olabilir. Ama ortak menfaatler daha önemlidir. Dilovası Kent Konseyinin belirlenmesi ve yapısının oluşturulası için ilçemiz için gerçek anlamda belirlenen sorunlar ve talepleri ortak akılla çözüm yollarının belirlenmesiyle birlikte çözüm çok daha kolay olacaktır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat