Özdilek

Siyaset

Dilmen:Çalışanın Ve Sendikanın Yanındayız

MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, heyeti ile birlik de Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker’i Şubede ziyaret etti.

21 Aralık 2012 Saat: 01:17
Dilmen:Çalışanın Ve Sendikanın Yanındayız
Dilmen:Çalışanın Ve Sendikanın Yanındayız

      MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Tennur, Nurdoğan Erkul, Mehmet Duran ile birlikte Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker'i Şubede ziyaret etti. Ziyarette Şube Başkan Yardımcısı Saniye Yıldıran, İzmit Seka Devlet Hastanesi Baş Temsilcisi Zeynep Fatma Ünal ve Erol Kalemer de hazır bulundu. Ziyaretten iki tarafta memnun kaldı.

Hak Arama Mücadelesinde Çalışanın Ve Sendikanın Yanındayız.

MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen; Başkan Çeker’in çalışmalarını yakından takip etmekteyiz.  Sağlık çalışanlarının haklarının korunması ve geliştirilmesi için zor şartlar altında etkili bir mücadele verildiğini gözlemlemekteyiz. Hak arama mücadelesinde çalışanın ve sendikanın yanındayız. Bu mücadeleye katkımız ne olur, nasıl olur, bundan sonraki süreç de nasıl bir iş birliği sağlarız onları görüşmek için bu gün buradayız dedi.

 

Boş Duran Oto Park Tekrar Kullanıma Açılması Gerek 

İlçe Başkanı dilmen sağlık çalışanlarını ilgilendiren çeşitli konular hakkında açıklamada bulundu. Başkan dilmen; Çalışanlar tarafından çeşitli konular hakkında ihbarlar gelmektedir. Bu ihbarlardan biri il Sağlık müdürlüğü hizmet binasının önünde çok geniş, ve boş bir alan bulunmaktadır. Burası eskiden  kurum çalışanları tarafından oto park olarak kullanılmaktaydı. Nedeni bilinmeyen bir şekilde buranın otopark olarak kullanılması yasaklandı. Bu bölgede ücretli oto park yoktur. İlceler den kuruma resmi işleri için gelen sağlık çalışanları araçlarını bırakabilecekleri uygun yer olmadığı için zorunlu olarak cadde üstüne bırakmaktalar, Bu durumda sağlık çalışanlarına trafik cezaları kesilmekte ve araçları çekici ile çekilmek suretiyle mağdur edilmektedirler. Boş duran oto park tekrar kullanıma açılması gerek,  misafir araçlar için yer için yer ayırtılması gerekmektedir. Konuyu yetkililerle görüşeceğim.

 

Mağdur Olanın Hakkının Korunmasında Müdahil Olacağız.

Açıklamalarını sürdüren başkan Dilmen; Kurumlarda görev yapan kamu görevlilerine psikolojik baskılar uygulandığı, usulsüz uygulamalar yapıldığına, dair şikayetler almaktayız. Usulsüz uygulama yapanlar hakkında çalışanlar ilgili yerlere şikayetler de bulundukları halde kurum amirleri şikayet dilekçelerini işleme koymayarak sümenaltı ettiklerine dair şikayetler gelmektedir. Dedi. İlce Başkanı Dilmen; Bu tür uygulama içinde olanları basın yolu ile uyarıyorum. Usulsüz uygulamalara müsaade etmesinler, şikayet dilekçeleri hakkında gerekli hukuki süreci başlatsınlar mağdur olanın hakkının korunmasında müdahil olacağız, diyen Başkan Dilmen; AKP iktidarı sağlıktaki yeni yapılanma ile eski hastane idarecilerini araştırma kadrosuna atayarak yeni bankamatik memurları oluşmasına sebebiyet vermiştir. Araştırma kadrosuna atanan bu eski idarecilerin deneyim ve bilgi birikiminden faydalanma cihetine gidile bilirdi. Dedi.

 

Otopark dan Kısa Süreli Yararlanılmasına Müsaade Edilmemesini Anlamış Değiliz.

Şube Başkan Çeker; Sayın Dilmen’in dile getirmiş olduğu konular sağlık çalışanları acısından sorun teşkil etmektedir. Bu sorunların bir siyasi parti İlce Başkanı tarafından dillendirilmesi Sayın Dilmen’nin sağlık çalışanlarının sorunlarına karşı duyarlı olduklarını göstermektedir. Geçmiş de  Sağlık Müdürlüğü önündeki boş arazi otopark olarak kullanılırken  bu gün boş olarak tutulmasına anlam veremiyoruz. İlçelerden görev icabı Kuruma gelen sağlık çalışanlarının oto park dan kısa süreli yararlanmalarına müsaade edilmemesini anlamış değiliz. Anlamda veremiyoruz. Bunun izahını hiçbir idareci  yapamaz. Diyen Başkan Çeker; Oto parklar ile ilgili yönetmenlik çerçevesinde sorunun kısa sürede çözülmesi kavuşturulması içi gerekli girişimlerde bulunacağız dedi. Çeker; MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ve heyetinin sendikamızı ziyaret etmelerinde memnuniyet verici, ziyaret için Başkan Dilmen ve heyetine teşekkür ederiz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat