Özdilek

Güncel

Dilencilik yapan Suriyeliler toplanıyor

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sokaklarda dilencilik yapan Suriyeli vatandaşları toplayarak idari para cezası uyguladı.

14 Ocak 2015 Saat: 17:41
Dilencilik yapan Suriyeliler toplanıyor
Dilencilik yapan Suriyeliler toplanıyor

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’nin birçok iline gelen Suriyeli vatandaşlardan birçoğunun sokaklarda dilencilik yapması üzerine İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dün harekete geçti. Ekipler, cadde cadde, sokak sokak dolaşarak dilencilik yapan Suriyeli vatandaşlarla birlikte yine dilencilik yapan esmer vatandaşları da topladı.

 

PARA CEZASI KESİLDİ

Yapılan uygulamada 32 Suriyeli vatandaşa kabahatler kanunundan işlem yapıldı. Minibüslere doldurulan dilenciler daha sonra İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldü. Dilencilik yapan Suriyeli vatandaşlarla esmer vatandaşların topladıkları paralara el konulurken 18 yaş üstü olanlara 100 TL idari para cezası uygulandı. İşlemleri tamamlanan Suriyeli vatandaşlar daha sonra serbest bırakıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat