Özdilek

Aşayiş

Devrilen forkliftte hayatını kaybetti

Çayırova İlçesinde faaliyet gösteren bir metal fabrikasında ,önceki gün saat 15:00 sularında feci bir iş kazası yaşandı.

14 Ekim 2018 Saat: 12:26
Devrilen forkliftte hayatını kaybetti
Devrilen forkliftte hayatını kaybetti

Fabrikada  forklift operatörü olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası  Yılmaz Yuca, bilinmeyen bir nedenden dolayı kullandığı forkliftin kontrolünü kaybetti.  Kontrolden çıkan   forklift  yan yatarak devrildi.  Forklifti kullanan  Yuca ise, devrilen forkliftin  altında kaldı. Yuca’nın mesai arkadaşları bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan  112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine  itfiaye,112 ve polis ekipleri sevk edildi.  İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu,  Yuca  kaldığı forkliftin altından çıkartılarak  sağlık ekiplerine teslim edildi. Ancak  sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde talihsiz işçinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yuca’nın cenazesi yapılan işlemler sonrasında  ailesine teslim edildi. Cenazesi Gebze İlçesi kışla Camiinde kılınan ikindi namazı sonrası Pelitli Mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan kaza ile ilgili soruşturma  başlatıldığı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat