Özdilek

Siyaset

Devletin zirvesi 15 Mart’ta Dilovası’nda

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek dün parti binasında haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Civelek, kendi parti çalışmalarıyla ilgili de konuştu. Seçimlere 20 gün kala ekip olarak sahada oldukla

11 Mart 2014 Saat: 10:18
Devletin zirvesi 15 Mart’ta Dilovası’nda
Devletin zirvesi 15 Mart’ta Dilovası’nda

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek dün parti binasında haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Civelek, kendi parti çalışmalarıyla ilgili de konuştu. Seçimlere 20 gün kala ekip olarak sahada olduklarını kaydeden Civelek, “31 Mart’ta sandıklarımızdan yüksek oylar çıkacak” dedi.

15 MART’TA BAŞBAKAN DİLOVASI’NDA

12 Mart Çarşamba günü ilimize Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın geleceğini belirterek sözlerine başlayan Mahmut Civelek, “İlk olarak Sanayi Odası’nın meclis toplantısına katılacak, ardından da Ness Otel’de sanayicilerimizle bir araya gelecek. 12 Mart bizim için hareketli olacak. 15 Mart’ta ise Dilovası’ndaki hastane açılışına Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Meclis Başkanımız katılacak” şeklinde konuştu.

KUŞKAN’IN HİÇ HEDEFİ YOK MU?

Türkiye’de ne zaman güzel işler yapılsa CHP’li siyasetçiler hemen bunların karşısında duruyorlar diyen Cievelek, “CHP’nin yeri sandıkların en altı ve solu olacak. CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan bizim başbakanımızı en az 100 binle karşılayacağımızı öğrenince bizim toto oynadığımızı öne sürmüş. 45 yaşındayım, toto, loto, şans oyunları gibi şeyleri bilmem. Genel seçimlerde verdiğimiz hedefleri geçmişe bakarak çek edebilirler. Peki Kuşkan’ın hiç hedefi yok mu?”  dedi.

İSTANBUL’DAN MEDET UMUYORLAR

CHP’lilerin Genel başkanlarının katılımıyla Gebze’de yapacakları mitingi de değerlendiren Mahmut Civelek, “Mitingi Gebze’de yapma kararı aldılar. Bizim yapacağımız yerde yapsalardı kendilerinin kaç kişiyle miting yaptığını görürdük. Gebze’ye kaçmalarında bir neden var. İstanbul’dan, Sarıgülden medet umuyorlar. Neyse artık geçmiş yıllardaki Gebze’de ki kalabalığımızı karşılaştırırız. 30 Mart günü bu millet onlara gereken cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

BİZE GELEN İSTİFA YOK

Mehmet Acar ve beraberindekilerin istifalarıyla ilgili de açıklama yapan Civelek, “Kalabalık şekilde başka partilere geçtiğini söyleyenler olmuştur. Ama bu istifalar tarafımıza ulaşmadı. Bugün itibarıyla İzmit ilçemize gelen bir istifa yok. Acar, istifasını göndersin biz de kabul edelim. Aramızda Ak parti ruhunu anlayamamış, nefsi bu ruhun üzerine geçmiş kişiler olabilir. Hiçbir Ak Partili Mehmet Acar gibi kendi menfaatini ön plana koyup da istifa etmez. Ak Parti pazarlıkların yapıldığı bir parti değildir. Ak Partide bir hizmet var. Acar istifasının ardından bizimle pazarlık etmek istedi” diyerek Acar’ı pazarlık yapmakla suçladı. 

KARAOSMANOĞLU FARKI AÇACAK

Anket sonuçlarında şu an çok iyi durumda olduklarını da belirten Civelek, “Oyları artırarak kazanacağız. Ancak farklı pazarlıklar yaşanıyor.  MHP’de davalarına gönül verenler dikkat etsin. Davayı sizin gibi düşünmeyenler var.  Farklı pazarlıklar içerisindeler. İzmit’te MHP oylarını CHP’ye kaydığını görmekteyiz.  Büyükşehirde ise MHP’nin adayının CHP’lilerce desteklenmesi söz konusu. Bunlar böyle yaptıkça Büyükşehirdeki fark giderek artıyor. Hiçbirinin iddiaları yok. İlçede biz size, Büyükşehirde siz bize verelim anlaşmaları sürdükçe, Karaosmanoğlu farkı açacak” dedi

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
bahri 23.03.2014 10:24
bu hukumet bindiği dalı kesiyor.vergiyi ödeyen esnaf,istihdamı sağlayan esnaf,üreten esnaf,hizmet eden esnaf FAKAT BEDEL ÖDEYEN VE ADAM YERİNE KONMAYAN Yine esnaf!
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat