Özdilek

Güncel

Devlete kızıp orman yaktı

İzmit'te, ormanlık alanda yangın çıkarmak isteyen bir kadın, çevredekiler tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Devletin kendisiyle ilgilenmediğini söyleyen kadın, "Eğer devlet benimle ilgilenmezse yine yakarım hatta tüp bile

25 Eylül 2013 Saat: 23:44
Devlete kızıp orman yaktı
Devlete kızıp orman yaktı

İzmit’in Alikahya Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarlığı çevresinde küçük çapta yangın çıktığını görenler,Muhtar Fatma Keskin’i uyararak dışarı çıkmasını sağladı.  Yangın vatandaşların müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Olaydan kısa süre sonra aynı bölgede yangın çıkartmak isteyen bir kadın vatandaşlar tarafından fark edildi. İkinci kez yangın çıkarmak isterken son anda vatandaşlar tarafından fark edilen kadın yakalandı. Beyhan D. (35) adlı kadın, çağırılan polise teslim edildi. Kadının yapılan üst aramasında, çantasından beş kutu kibrit ve bir çakmak çıktı.

Poliste yaptıklarını kabul eden kadın, “Mahkemede bir sürü dosyam var. Devlet benimle ilgilenmiyor. Dikkat çekmek için ormanı yakacaktım. Eğer devlet benimle ilgilenmezse yine yakarım hatta tüp bile patlatırım” dedi. Kadın, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat