Özdilek

Kültür/Sanat

Devlet Malzeme Ofisi Eğitime Adanıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Sekapark’ı halkın hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Seka Fabrikası alanındaki yapıları da elden geçirerek sosyal kullanıma açmaya devam ediyor. Yıllardır atıl halde bulunan Devlet Malzeme Ofisi (DMO) yeni yüzüyle hem eğitime hem de spora kucak açmaya hazırlanıyor Büyükşehir Belediyesi Seka Fabrikası alanındaki Devlet Malzeme Ofisi’ni eğitim ve spor için yenileyerek hizmete açacak.  

4 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olan yapı tadilat edilerek bir kısmı spor merkezi, diğer kısmı da bilgi evi olarak düzenlenecek. Yapının Bilgi Evi bölümünde bilgisayar laboratuarı, derslikler, etüt odaları, kütüphane ve idari kısımlar yer alacak.

Spor merkezinde, judo, karate, yağlı güreş ve tekvando gibi başarılı sporcuların yetiştiği dallarda antrenman yapılabilecek. Tam donanımlı spor merkezinde soyunma odaları, duşlar, sauna ve sağlık merkezi de yer alacak. Spor Merkezi, daha pek çok sporcunun başarılara imza atmasına zemin olacak. Yapı kapsamlı bir spor salonuna dönüşecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mevcut DMO binasının spor merkezi ve Bilgi Evi’ne dönüştürülmesi için ihale gerçekleştirecek. 24 Aralık Cuma günü düzenlenecek ihale saat 11.00’de Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat