Özdilek

Güncel

Devir teslim töreninde Keleş krizi

Kocaeli Ticaret Odası’nda önceki akşam devir teslim töreni vardı. Yeni başkan Murat Özdağ, eski başkan Halil İbrahim Keleş’ten görevi devralacaktı ancak Keleş salonu terk etti

21 Haziran 2013 Saat: 13:56
Devir teslim töreninde Keleş krizi
Devir teslim töreninde Keleş krizi

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) devir teslim töreni önceki akşam KOTO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Yönetim kurulu üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Murat Özdağ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Baro Başkanı Tamer Solakoğlu, İl Emniyet Müdürü Hulusi  Çelik, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal, İşkur Müdürü Öztekin Kaşukçi, GTO Başkanı Nail Çiler, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kızılay Şube Başkanı Muzaffer  Şişmanoğlu ve çok sayıda davetli yer aldı. Programa katılan Halil İbrahim Keleş protokolde ismini göremeyince sinirlenerek salonu terk etti.

KELEŞ SALONU TERK ETTİ

Kokteyl ile başlayan törende Murat Özdağ tüm misafirleri kapıda karşıladı. Programın başlayacağı dakikalarda salona gelen Halil İbrahim Keleş, protokolde isminin olmadığını görünce salonu terk etti. Keleş’in ardından önce Mevcut Başkan Özdağ ve sonra Karaosmanoğlu çıktı. Fakat Keleş ikna olmayarak salona dönmedi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Özdağ, 126 yıllık görev teslim törenine hoş geldiniz diyerek, “Yaşanan aksaklıklardan dolayı sizlerden ve Halil İbrahim Keleş’ten özür dileriz. Bu da bizim nazarımız olsun. Onunda gönlünü alırız. En yüksek vergi veren ticaret odalarındanız. Odalar ve komşu illerdeki odalarla işbirliğine açık olduğumuzu vurgulamak isterim” dedi.

“BİZİM SEÇİMLER SOLDA SIFIR KALDI”

Özdağ’dan sonra Karaosmanoğlu söz aldı. “Bizim seçimler sizin seçim heyecanı yanında solda sıfır kaldı” diyerek konuşmasına başlayan Karaosmanoğlu, “Ben 5 seçim atlattım. Başkalarının hakkında hiç konuşmadım. Karşımızdakine ne kadar değer vererek yarışırsak o kadar iyi. Hizmette yarışmak,  projelerde yarışmak çok güzel. Demokrasi de çok güzel bir şey. Ben bu seçime girmeye zorlanırdım. Cumhuriyetimizin, bayrağımızın, devletimizin, toprağımızın kıymetini biliyoruz ve bileceğiz. Bu yüzden çalışacağız. Ticarette üretim de kolay değil. Esnaf ve tüccarımızın kıymetini bilmeliyiz. İşini doğru yapandan Allah Razı olsun, üretiyor satıyoruz. Verdiğiniz her kuruş verginin değerini biliyoruz” şeklinde konuştu.

“ADAM GİBİ YÖNETECEKSİNİZ”

Halkı göğüşleyen değil halkla bütünleşen bir yönetimiz diye ekleme yapan Karaosmanoğlu, diğer partilere yüklendi. Karaosmanoğlu, “Senin adamın benim adamım sistemi ortadan kalktı. Bizim adamımız var. Kimse efendiliğini bozmasın. Tepkileri seçimde göstereceksin. Değiştireceksen değiştireceksin, meydan burada. Eski başkanlarımızı saygıyla anarken yeni seçilen başkan ve yönetimi tebrik ediyorum. Komitelere seçilen arkadaşlarımız ise sadece seçilmek için seçilmediklerini unutmasınlar. Biz beraber yürümeye devam edeceğiz. Bu odayı adam gibi yöneteceksiniz” diyerek sözlerine son verdi. Halil İbrahim Keleş’in plaketi İbrahim Karaosmanoğlu’na takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat