Özdilek

Siyaset

DEVA Kocaeli’den iftiraya cevap

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Koç, Biden’ı sert bir dille eleştirdi

25 Nisan 2021 Saat: 15:38
DEVA Kocaeli’den iftiraya cevap
DEVA Kocaeli’den iftiraya cevap

DEVA Kocaeli’den iftiraya cevap

DEVA Partisi Kocaeli İl Bşkanı Koç, Biden’ı sert bir dille eleştirdi

ABD Başkanı Biden’ın Ermeni tehciri için soykırım ifadesi kullanması ardından DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç bir açıklama yaptı ve, “İkili ilişkilere zarar verecek olan bu ifadeyi kabul etmiyor ve kınıyoruz” dedi.

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ABD Başkanı Joe Biden’ın 24 Nisan sözde Ermeni soykırımı iddiaları ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘soykırım’ ifadesi kullanması üzerine şunları söyledi: “ABD Başkanı Biden’ın ülkesinin iç siyasetine yönelik olarak iddia ettiği ‘soykırım’ ifadesini kabul etmiyoruz ve kınıyoruz. Bu sadece tarihi çarpıtmak değil, aynı zamanda iki müttefik ülke ilişkilerinde de derin yaralara yol açacak bir iftiradır.

Bunun yanı sıra ülkemizin dış politikada ve ekonomideki liyakatsız kadrolarla her geçen gün daha kötü bir yönetim anlayışı ile köşeye sıkıştırılmasının vebalinden, sorumluları kaçamaz. Ülkemizdeki kurumların zayıflatılmasının uluslararası ilişkilerimizin yıpratılmasının ve ilişkilerimizin bir kişinin iradesine indirgenerek yürütülmesinin bizi getirdiği bu noktada ülkemizin istikrarı ve refahı için geçmişten ders çıkararak güzel yarınları millet olarak inşa edeceğiz. Kimse umutsuzluğa kapılmasın, dert varsa DEVA’sı da vardır”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat