Özdilek

Güncel

DEVA’dan İstiklâl Caddesi Saldırısına Kınama

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, yayınladığı bir mesajla İstanbul İstiklâl Caddesi’nde gerçekleşen bombalı terör saldırısını kınadı ve hükumeti göreve çağırdı

14 Kasım 2022 Saat: 10:59
DEVA’dan İstiklâl Caddesi Saldırısına Kınama
DEVA’dan İstiklâl Caddesi Saldırısına Kınama

DEVA’dan İstiklâl Caddesi Saldırısına Kınama

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, yayınladığı bir mesajla İstanbul’da İstiklâl Caddesi’nde gerçekleşen bombalı saldırıyı kınadı.

6 kişinin vefat ettiği ve 50 vatandaşımızın da yaralandığı terör saldırısı nedeniyle mesaj yayınlayan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Kalleş terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına da sabırlar diliyorum. Yaralı olarak hastahanelerde tedavi gören vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Seçim sathına girilen günlerde...

Milletimizin acısı çok büyük. Ülkenin tekrara bombalı terör saldırılarının gerçekleştiği günlere dönmesi hepimizi dikkatli olmaya sevk etmelidir. Türkiye’nin artık seçim sathına girdiği şu süreçte kimin ne yaptığı, ne maksatla yaptığı; sıkı sıkıya vatandaşlarımız tarafından takip edilmelidir. Kimse bu kalleş terör saldırılarını, siyasi ranta çevirmeye kalkmasın!

Hükumet derhal görevini yapmalı ve bu hain saldırıları gerçekleştiren güçleri, hızlı bir şekilde adalet önüne çıkarmalıdır.

Devletimiz, seçim öncesi gerçekleşen bu provokatif saldırıların arkasındaki maksatlılara asla izin vermemelidir. Seçim güvenliğinin ve vatandaşlarımızın güvenliğinin sağlanması; hükumetin bir numaralı görevidir.

Sözlerime son verirken, acılı ailelere tekrar sabırlar diliyor, Türk halkının bu tehditlere pabuç bırakmayacağını dost – düşman herkese bir kez daha ilan ediyorum. Başımız sağ olsun...” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat